stelleveske- er det egentlig nødvendig ?

Er det egentlig nødvendig med stelleveske? Kan ikke en vanlig veske fungere vel så godt ? Lurer også på om det er noen som har erfaring på området.  Hvilken stelleveske  som oppfylte forventningen og hvilke som eventuelt skuffet og hvorfor? :) på forhånd takk :D

29.05.2015
eileent
eileent

Jeg bruker stelleveske mest fordi min har en stor termolomme. Der holder mat og drikke seg temperert og fersk. Vi er glade i å gå tur uten å måtte pakke flere vesker. På varme sommerdager er stelleveske med termolomme kjekt for oss. Jenta mi er glad i frukt og det blir fort mykt i veska. Lunken frukt smaker heller ikke godt.
Min veske er fra Emmaljunga. Kjøpte den sammen med vognen. Brun med gullstriper. Har hatt den i to år og den er like fin.

30.05.2015
marimia
marimia

Du kan godt bruke en vanlig veske som stelleveske - eller du kan bruke en stelleveske som en vanlig veske. Enig med Torunn1984 om at det er veldig lurt å kunne feste den på vognen.

30.05.2015
Fanroe
Fanroe

Hei. Jeg hadde klar et par stellevesker til fødselen men fant fort ut at de ikke var nødvendige. Har du en litt større veske kan du bare bruke den :)

29.05.2015
Des80
Des80
Barn på 2 år og 7 måneder

Hei! Jeg hadde ikke stelleveske forrige gang. Brukte en veske jeg hadde og det gikk helt fint. Lurt om den har lang reim slik at du kan feste den rundt håndtaket på vogna.

29.05.2015
Torunn1984
Torunn1984
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...