Trenger en 15 åring barnevakt

Hei! Jeg er en jente på snart 15 år som lurer på hva andre på min alder får lov til. Jeg har noen veldig strenge foreldre som behandler som jeg var en liten unge! Alle andre i klassen min får lov å være oppe så lenge de vil skoledager og helger. Jeg må være inne kl 21.00 og legge meg 22.00 på skoledager og i helger innetid kl 22.00 og må legge meg 23.00. Dette er sykt irreterende når alle andre vennne mine får lov til være ute. jeg har prøve å snakke med foreldrene mine men til ingen nytte. Derfor stikker jeg av og skulker skolen med vennene mine av og til. En gang i fjor sommer var jeg alene hjemme når foreldrene mine var på feriestedet våres da hadde jeg en fest hjemme med vennne mine både og røyk å drikke. Leietakeren under oss sladret til mamma og pappa og jeg fikk husarest i 2 uker. Å jeg har aldri fått lov til å være alene hjemme siden. Jeg har lært og prøcd å snakke med foreldrene mine om å få være alene hjemme men da sier de "du er bare en tenåring enda" Omg!! De vet ikke engang hvordan det er å være tenåring i 2015 foreldrene mine var jo det i krigen og det er ikke det samme som nå. Så jeg har hatt barnevakt av storesøsteren min på 24 år og hun er like streng som foreldrene mine eller leietaker jenta på 20 år. Senest i påsken nektet jeg å være med på hyttetur med familien for det er så barnslig. Jeg fikk ikke være alene hjemme da passet leietakeren våres på meg. Dette er helt feil at en 15 åring skal ha barnevakt vell? Dette er flaut og ingen i klassen min har barnevakt! Synes dere ikke foreldrene mine er strenge? Ukepengene nine må jeg rydde romme, rydde kjøkken og støvsuge hele huset for bare 200 kr og 200 kr på mobilen i uka. Hva er normalt å få i ukelønn og jeg synes ikke jeg trenger leggetid eller barnevakt. Det foreldrene mine ikke skjønner er at jeg er 15 år og ikke 5 år lixom!! Itilegg sjekker de alltid om jeg har gjort leksene mine. Er så sykt plagsomt! Jeg hadde fint klart meg alene en uke uten barnevakt, leggetid og sjekking ditt og datt. Av ukepengene mine får jeg jo ikke engang kjøpe fine og kule klær bare Cubus og billig klær og foreldrene mine mener jeg ikke trenger noe mer. Vet dere om det er mulighet for å bo i en annen familie frem jeg er blir myndig for jeg takler ikke mamma og pappa lenger. Å siden jeg har blitt tatt noen ganger med røyk og drikke så får jeg ikke moped og bil lappen det fikk søsteren min og hun røyker og drikker det er skikkelig urettferdig.

14.04.2015
venny2000
venny2000

Jeg syns du har verdens beste foreldre som er der for Dg og bryr seg om deg og seff tenker på ditt beste.

22.02.2016
alg4life
alg4life

Syns ikke foreldre e dine er helt urimelige. Vis du allerede har fått være alene hjemme, men beviste at du ikke klarte ansvaret ved å ha fest, så hadde jeg også funnet barnevakt. 200kr i ukelønn syns jeg er mye. Om du vil ha mer penger så kan du jo få deg en ekstra jobb. Vis du skulker skolen/ røyker osv, så syns jeg du fortjener så strenge innetider og leggetider. Vis du begynner å oppføre deg mer voksent så vil de nok også behandle deg som en voksen. Lykke til :)

21.02.2016
Kath3ne
Kath3ne

Jeg husker når jeg var 15 selv. også jeg hadde veldig strenge foreldre. kanskje nå ,er alt irriterende ,men du skal forstå alt sammen og skal vare takknemlig hele ditt liv til dem (om mesteparten av ting som du tror at de gjør dårlig mot deg nå) bare da når du skal bli 18 og eldre. 15år er veldig vanskelig periode i livet,men man må bare gå gjennom den. Om penger.. jeg forstår ikke hvorfor tror du at de må gi deg mye penger, kjøpe merkeklær og til og med moped? excuse me! Er dine foreldres inntekter bare for dine intereser? du er 15 år,nå kommer sommeren ,finne deg en sommer jobb og tjene pengene selv for de extras som du vil. eller kanskje spare røykpengene til bedre klær?!!

Ingen andre,normal familie skal ikke si til deg at ,vær så godt har har du 1000 lapp for i dag,røyk pakke og coctail flaske i tilfelle du blir tørst etter skolen. og bare si til oss hva du vil ,vi kan jo selge hus og til og me våre truser for deg. eller jobbe 24/7 .

Være glad i sin familie ,som er glad i deg.

21.04.2015
Keta123
Keta123
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...