Sunn som aldri før - men likevel en hvalross!

Hjææææælp! Nå må jeg bare få letta på trykket og høre om det finnes andre der ute i samme situasjon.. For kroppen min eser ut! Jeg kan faktisk se forskjell fra en dag til neste, og jeg har aldri vært sunnere:S Jeg har siden tidenes morgen hatt lett for å legge på meg, derfor var jeg rimelig klar på at i det jeg ble gravid, var nødt til å spise sunt og riktig for å unngå den største vektøkninga. Og det har jeg altså gjort; men vekta går jo helt bananas! Selv da jeg var dårlig fra uke 7-10 og nesten ikke fikk i meg mat, gikk jeg og opp i vekt. Nå er jeg 29 uker på vei og har gått opp 20kg. Begynte på 75kg (173cm høy = BMI 25). Jordmor spår at jeg kommer til å ligge på rundt 110kg innen fødsel. Jeg sitter med haka på knæra og lurer på hva som skjer med kroppen min?! Er detta normalt?? Og er det ingen ting jeg kan gjøre for å unngå denna "hvalross"-looken..?

08.04.2015
Grysja
Grysja

Hei
Det er viktig med trening og fysisk aktivitet, men husk også at sunn spising også spiller en stor rolle, og visse matvarer som kalles supermat inneholder mange spesielt sunne stoffer, og du kan finne inspirasjon her: https://sunn-kropp.no/superfood/ - Jeg har brukt det selv som et ekstra supplement og for å øke et vekttap :)
Lykke til med det
Kh Hennsy

19.12.2019
Hennsy
Hennsy

bungler ut som bare det her også, om det er noen trøst. Var tynn som et siv under forrige svangerskap gikk opp fra 27" i jeans til 29" i hele svangerskapet med tvillinger! Men nå, 14 uker på vei med bare en og magen buler ut som bare det, rumpa er blitt bredere så blir nok litt hvalross før dette er over :P

14.04.2015
mammawww
mammawww
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...