Nesten deprrimert

Hei, jeg er 17 uker gravid og føler veldig på at jeg er mye lei meg og tenker masse vinde tanker. Jeg kan sitte å gråte i flere timer hverdag og syns ufattelig synd på meg selv. Jeg vet dette er dårlig for meg og barnet og det gjør bare at jeg føler meg verre, men jeg klarer ikke å komme av disse tankene. Er det noen andre her som har erfaring med dette og har noen råd som kan hjelpe meg å føle meg bedre?

07.04.2015
RebekkaBY
RebekkaBY
Barn på 2 år og 9 måneder

Jeg er gravid i uke 28 og det mye opp og ned hos meg... Det er til tider vanskelig å se lyst på ting. Det føles som at jeg ikke har noen kontroll. Sliter mye med bekkensmerter også. Jeg føler ikke at partneren min forstår dette.

01.06.2015
Manobilli
Manobilli

Tusen takk for gode og støttende ord og råd. 😊

30.04.2015
RebekkaBY
RebekkaBY
Barn på 2 år og 9 måneder

Trist å høre at du har det sånn.

Når man er gravid så føler man hele spekteret av følelser! Det beste er å snakke med jordmor om dette og vit at du ikke er den første som har det sånn, så jordmor har masse erfaring med disse følelsene som dukker opp!

Lykke til!

22.04.2015
Henrijinta
Henrijinta

si ifra om dette til fastlege eller jordmor! og, hvis du har en god venn eller et familiemedlem du stoler på er det lurt å fortelle han/henne om det også. ikke gå rundt med dette alene

09.04.2015
frubirk
frubirk
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...