Hjelp jeg er gravid

Det er min første gang og jeg er litt skremt. Men og får si jeg gleder meg selv om det er skummelt. Jeg er16uker4dager jeg har vokst litt men ellers kjenner jeg ikke til noe annet. Er det noe jeg kan konsentrere meg med og legge merke til eller kommer det bare med tia.?

21.02.2015
Ninababy
Ninababy

Kommer med tia. :-) Jeg var 16 uker på vei da jeg var på første ultralyd for å se hvor langt på vei jeg var (fant vel utav graviditeten ca 1 mnd + før), var ikke dårlig, kjente ingenting, var derfor ikke i mine tanker at jeg var gravid før det plutselig slo meg og testen LYSTE 2 klare streker.. På første UL så jeg hvor aktiv hun var, også på den vanlige i uke 18 var hun kjempeaktiv.. Så kom tiden etter, uvissheten og kjente etter alt jeg kunne om jeg merket noe uten resultat.. Føltes som en evighet og jeg ble redd noe var galt, vertfall når jeg leste om alle som kjente spark tidlig.. Men så en kveld, plutselig da jeg la meg kom kjempesparket veldig tydelig. Skjønte først ikke hva det var ;-) Og siden har hun vært ganske jevn med å la meg legge merke til ho :-) Men det var vel i uke 19 eller 20 før jeg kjente ho. Er nå i uke 25 + 3 og nå er ho i aktivitet jevnt flere ganger om dagen. Mest rundt lunchtid og til kvelds. :-)

25.02.2015
AnneLene83
AnneLene83

ikke noe å konsentrere seg om. men du bør skaffe deg time hos legen for kontroll og for å få time til ultralyd. Lykke til :-D

23.02.2015
iraqya
iraqya

Det kommer nok med tida. :)

22.02.2015
kgn30
kgn30
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...