Hvilken vogn???

Har begynt å se på vogn,- men det er såvisst ikke barebare! Får kjøpt en veldig pent brukt simo kombivogn hvis jeg vil, men har også tenkt litt på 3-hjulsvogn. Så idag på TFK joggster twist som virket som mest aktuell pga stor plass i hardbag'n. Vi bor på landet på gård, mye turmuligheter, men det er litt terreng å beregne, steinete traktorveier, stier, skogsstier som foretrekkes fremfor å ut å gå langs asfalten.. Samtidig vil jeg helst ha en vogn som er egnet til soving i bhg også.. Eller bruker alle 2 vogner? 1 til bhg og 1 til tur? Tenkte ikke bruke så mye penger i første omgang, heller kjøpe 1 bra tenker jeg. Simovogna er tyngst, men uten tvil med best fjæring/vuggende, kontra 3hjulsvogna som virker litt stivere og kanskje lettere for å velte? Fordelen der er at den er lettere (vi har mye bakker), håndbrems og også luftfyllte hjul som simovogna.. Klarer ikke helt å bestemme meg.. Hva med vinterføre? Hva tenker dere andre? Noen med erfaring med begge typer? Hva kommer dere andre til å velge, som kanskje har litt samme terreng som meg?

04.02.2015
AnneLene83
AnneLene83

Jeg har Emmaljunga og anbefaler den virkelig på det høyeste :) veldig fornøyd. Gå for all del med en på fore hjul. Er ikke alt som er praktisk med tre hele året :/

09.02.2015
Linda Kristin
Linda Kristin

Vi bor på landet med mye dårlige veier, så vi gikk for Emmaljunga med sportsunderstell. Vi valgte den pga stor bag, og trilleegenskapene. Jenta vår er lang, født i juli, men hun lå i bagen til hun var 8mnd inkludert saueskinn og dunpose. Vogna er tung å løfte og tar stor plass baki, men den er helt fantastisk å trille! Uansett føre, bakker, skogsveier syns jeg denne vogna er suveren! SÅ har du grei plass i bilen, hadde jeg ikke vært i tvil-vogna er verdt hver krone. Bruker den i bhg, og tar den hjem i helgene, ikke no stress :-) Har en trille i tillegg- kjekk å ha. Fire hjul, så store som mulig og luftfylte er tingen om du vil ha gode trilleegenskaper :-)

09.02.2015
Hannemsorensen
Hannemsorensen

Bugaboo Bufaloo er så utrolig bra!! svingbare hjul foran som ikke pungterer, og det er også såpass bredde på de så du slipper å kjøpe og bytte til vinterdekk. Også kjempe praktisk sittedel når den tid kommer. Den er dyr, men dek anbefales! Vogn er jo en investering sånn jeg ser det, man skal jo kanskje ha flere barn også så da er det greit å ha en vogn som holder noen år 😊

07.02.2015
Lindis29
Lindis29

@Luru88 Ja, luftfylte hjul har jeg fått anbefalt å stille som krav iallefall. Emmaljunga skal være en veldig bra vogn fikk jeg fortalt, ser de er litt høyere i pris, men man får vel kanskje litt det man betaler for også. :-) Svingbare fremhjul, har disse noe spesielt navn?  De blir ikke uhåndterbare i terrenget når hjulene går alle veier? Eller kan man låse de?

06.02.2015
AnneLene83
AnneLene83

Ville absolutt gått med en som har 4 dekk med luft i, svingbare framdekk er mange som anbefaler også jeg og min kjæreste investerte i å kjøpe oss en Emmaljunga men disse er veldig dyre nye men de holder til du ikke trenger den lenger, ville kanskje sett på noen i brukt markedet.

06.02.2015
Luru88
Luru88
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...