Oss med ammeskjold

Hei, jeg lurer på om det er flere som bruker ammeskjold når de ammer, og hvorfor? :-) Jeg bruker ammeskjold da min sønn slet med sugeteknikken. Dette var fordi han hadde et veldig stramt tungebånd når vi lå på barsel. Det ble kuttet, men er fortsatt stramt.. Vi hadde lange stunder og slet mye med å få til amming, men etter at vi startet med ammeskjold har vi ikke sluttet med de. Fungerer som en drøm!

30.01.2015
Maarud20
Maarud20
Barn på 3 år og 4 måneder

Jeg brukte skjold fra dag 1. Jenta vår hadde kort tungebånd og der ble ikke klipt før hun var 4 dager gammel. Det ble bare en vane at skjoldet alltid var med, så jeg har aldri sett på det som noe problem. Hun vokste som hun skulle og var blid og fornøyd. Gjør det som føles best og riktig for deg og din baby

02.08.2015
Lykkelig 80
Lykkelig 80

Bruker skjold fordi lillemor ble født for tidlig og var for umoden i sugerefleksen.

09.07.2015
Kristwerb
Kristwerb

Her bruker vi ammeskjold og har gjort det siden starten. Poden er nå tre uker og det fungerer ba, han får i seg det han trenger. Vi begynte å bruke skjold pga forskjellige ting; feil sugeteknikk hos han (fikk ikke lagd ordentelig vakum), han suger ekstremt hardt så fikk sår på brystvorten og siste faktor var st mine brystvorter flata ut underveis i ammingen så han ikke hadde noe å suge på. Dette også delvis pga hans dårlige sugeteknikk men også pga mine bryster.

Hadde vært enklere å kunne slippe å bruke skjold, men heller skjold enn å gi opp😊

11.06.2015
Idamarj
Idamarj

Jeg bruker brystskjold på det ene brystet under amming da det er inadvent og hun får ikke tak på brystet. Jeg er også fornøyd med skjoldet. Har lest både positive og negative ting om det å bruke skjold. Har ei venninne som var godt fornøyd med skjoldet, så jeg satser på at mitt barn får ut den melka hu trenger fra skjoldet. :)

25.02.2015
Inglod
Inglod
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...