Tørker ut!

Er vel en av de heldige og har ikke hatt noen typiske gravidplager så langt i svangerskapet, var ikke kvalm eller noe, bare trøtt noen mndr, men det er jeg ellers også, så tenkte ikke noe spesielt over det. MEN,- har fått plagsom tørr hodebunn og neglene splitter/deler seg.. Er det noen som har gode råd som hjelper? Jeg jobber hos frisørgrossist, så flasshampo kan jeg med trygghet si ikke har funket. Tenker vel mer om det er noe vitamintilskudd el.l som kan hjelpe???

26.01.2015
AnneLene83
AnneLene83

Forever Living har mye gode produkter :)

02.02.2015
hechfost
hechfost

Bare hyggelig. Glemte å skrive at det finnes en hodebunnsgele for tørr hodebunn. Det som er kjekt er at du ikke trenger å vaske den av. Bare bruke den som fuktighetsgele til hodebunnen. Den er fra merket Aco. Rød og hvit flaske .. Selger mye av den og ..

29.01.2015
iraqya
iraqya

Tusen takk for tipset, det skal prøves iallefall :-) Man kunne vel hatt værre plager å vært strålende fornøyd med litt flass, men irriterende nok for meg iallefall, men b-vitamin skal kjøpes inn.

28.01.2015
AnneLene83
AnneLene83

Jobber på apotek og vet at det anbefales vitamin B for å styrke hår, hud og negler. Absolutt å anbefale. Jeg mistet mye hår og tok vitamin B. Virket utrolig bra på meg i hvertfall. Spør etter B—komplex på apoteket. 1 tablett daglig. Og ikke farlig å ta i svangerskapet.. Lykke til :-)

27.01.2015
iraqya
iraqya
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...