vintervogn til oss i tredje ettasje uten heis.

Har termin i september med vårt første barn. Tenkte derfor å smått begynne å sondere markedet for hva slags vogn vi bør velge. Vi må belage oss på kjøreforhold i snø og slaps og plass til vinterpose. Vi bor i tredje ettasje uten heis, så vognen bør også være enkel å få med seg og ikke veie for mye, hvis det skulle være slik at vi ønsker å ta den opp fremfor å la den stå i gangen. Den bør også være lett å justere håndtaket på, ettersom jeg er rimelig lav og far er ganske høy. Er det noen som har erfaringer med vintervogn på godt og vondt? Kunne tenke meg å få litt info om hva som er fordeler og ulemper med de ulike vognene som er på markedet.  Har sett på stokke crusi vognen, liker designen og syns den er praktisk med tanke på at den lett kan skifte deler og bilsetet kan festes rett på vognen. Er likevel usikker på hvordan hjulene vil fungere på vinterføre. Dessuten hadde det vært koselig å kunne gått tur i skogen... og da tror jeg kanskje ikke at Stokke vogna er videre praktisk ... Eller? Alle tips mottas med takk :)

13.01.2015
eileent
eileent

Vi bor også i 3etg uten heis :) vognen står nede i boden når vi ikke bruker den, blir altfor tungvint å bære opp. Fra starten hadde vi teutonia BeYou, og da han var 6mnd kjøpte vi i tillegg en mountain buggy urban jungle siden vi har to hunder og går MYE tur i ulent terreng. Anbefaler den vognen på det sterkeste! Lett å legge sammen, lett å stille ryggen (ligge/sitte stilling) og utrolig god å kjøre :) mini er nå et år, og han elsker å sitte/ligge i den vognen :) lykke til!

30.01.2015
Tonjes90
Tonjes90

Når vi så etter vogn ville vi ha en som var lett å ta inn og ut av bilen da vi kjører mye bil. Vi gikk derfor for emmaljunga city cross. Den veier bare rundt 11kg med bagdelen på og kan lett slåss sammen. Den har fine og store luft hjul i tillegg til at det er dempere på vognen som gjør at babyen slipper å ligge som en sprettball på turer i skogen ;) Den anbefales virkelig!

20.01.2015
Martinega
Martinega

Hehe som meg. Jeg har termin i 19 februar. Bor i andre etasje uten heis. Men heldigvis vi har en bot nede der for de som har barnevogn. Da jeg kan bruke dentiden.

16.01.2015
Pike45
Pike45

Tusen takk for nyttig info. Så smart med eget sett vinterhjul :-) takk for tips og lykke til til deg også:-)

16.01.2015
eileent
eileent

Tusen takk for nyttig info. Så smart med eget sett vinterhjul :-) takk for tips og lykke til til deg også:-)

13.01.2015
eileent
eileent

Hva med den TFK joggster twister? Den har 3 hjul pluss at man kan bytte til vinterhjul :) vi så på den i butikken, den var lett å slå sammen og tar ikke så mye plass i bilen. Ser på vogn selv i disse dager :) får baby i juli, så vi har sett litt på brio smile, den er enkel å trille og har justerbart håndtak (er lav selv) så det er viktig for min del :) Men vi har ikke bestemt oss helt ennå, men mest sansynlig blir det brio smile her :D lykke til med vogn jakten.

13.01.2015
Thalech
Thalech
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...