Ingen symptomer lenger!

Hey :D Er gravid i uke 8 + 5, i uke 6 hadde jeg noen symptomer som kvalme, brystømhet, trøtt. Nå er plutselig alt vekke. Var på tidlig ultralyd i uke 7 og alt var bra med babyen men er plutselig så urolig da kvalmen forsvant, føler meg ikke gravid i det hele tatt. Har ikke hatt blødninger men har hatt litt smerter , ligner mensensmerter. Skal til ultralyd 5.januar. Bør eg være bekymret eller er dette vanlig?

06.12.2014
sansrd
sansrd

Jeg ville ringt og snakket med legen. Brystømhet, oppblåsthet og sånt kan gå opp og ned, og mensenaktige kramper er helt normalt, men om man først har fått kvalmen, burde ikke denne forsvinne så tidlig fikk jeg høre av min gynekolog/fertilitetsspesialist. Jeg prøver ikke å bekymre deg noe ekstra, men tenker at du allerede nok er bekymret, og at det da er bedre med en ekstra telefon til legen enn at du skal gå i uvisshet.

18.12.2014
sangfugl13
sangfugl13

Ser høres helt vanlig ut. Kvalmen kan forVinne og den kan komme tilbake igjen senere. Min forsvant og kom tilbake når jeg var 7 Mnd på vei. Det samme med andre symtomer, kan komme og gå. Men er du veldig bekymret så ringer du legen din. Det er bedre både for deg og barnet att du ikke er bekymret hele tiden :) lykke til

10.12.2014
Linda Kristin
Linda Kristin

Menssmerter er vanlig tidlig i svangerskapet. Så lenge du ikke har blødninger så ville jeg ikke bekymre meg, men snakk med legen for sikkerhets skyld.

08.12.2014
Ninni1984
Ninni1984
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...