Trenger hjelp

Sluttet på prevensjon i sommer, pga blødning i 3 uker i strekk, så ble mensen normal, sjekket hos lege og jeg hadde fin celleprøve og alt såg bra ut, sist mensen var 22september, og jeg er 18 dager over ikm, mensensmerter, negative tester, plagsomt å ikkje vita.., har ingen symptom og føle meg verken syk eller gravid, har ein gutt på to, å da eg gikk gravid med han hadde eg mange symptomer ! Hsr litt mensensmerter å e litt trett

09.11.2014
lille93
lille93

Det tok meg syv uker fra første mensdag til jeg fikk positiv graviditetstest. Hvorfor vet jeg ikke, for alle ultralyder er helt fine. Men de viser at eggløsning skjedde en uke senere enn forventet. Syklusen er ikke alltid helt regelmessig, særlig om du nettopp har sluttet på prevensjonsmidler.

Da jeg fjernet hormonspiralen min i januar for halvannet år siden (pga blødninger i fire uker i strekk) var syklusen min helt ute å kjøre. Det kunne gå åtte uker mellom hver mens, og hver mens kunne vare i opptil fem (!) uker. Utrolig slitsomt.. Og dermed veldig vanskelig å planlegge å bli gravid..

Det jeg prøver å si er at det rett og slett kan være omstillingen fra å gå på prevensjonsmidler til å ikke gjøre det, som gjør at syklusen din rett og slett ikke er helt på plass nå. Eller du kan være gravid, men bare ikke ha høye nok nivåer av HcG i blodet enda til at testene fanger det opp.

Om jeg var deg ville jeg fortsatt med en test hver morgen i en ukes tid til, og om ikke noe skjer innen da, ville jeg kontaktet lege eller gynekolog for en sjekk. En lege kan ta blodprøver som vil avdekke om du er gravid eller ikke, samt om det er andre hormonelle ting som påvirker syklusen din. En gynekolog vil sannsynligvis ta en innvendig ultralyd, og da får du svar på om du er gravid eller ikke, samt om alt er i orden med eggstokker og slimhinne.

Håper du finner ut av dette snart - det er frustrerende å ikke vite..

09.11.2014
sangfugl13
sangfugl13
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...