Noen som har erfaring med a-hus?

Heisann!  Jeg har netopp byttet fødeplass til A-hus. Har termin 2.desember så er jo litt i seneste laget. Jeg hadde entlig fått plass på Ullevåll, men byttet pga at de ikke har lystgass, og fordi man ikke er sikret badekar der. ( Synes det virker som god smertelindring i åpningsfasen) Jeg lurte på om det er noen her som har noen erfaringer å dele fra A-hus? Er jordmødrene der flinke til å ivareta fødekvinnen? Og hva slags erfaringer har dere med bruk av lystgass?    Lurer forresten også på om det er barselhotell der, hvor far også kan overnatte? Vet de har det på Ullevåll.

28.10.2014
victoriasteins
victoriasteins

Hei:) jeg fødte på Ahus i 14.oct, og var veldig fornøyd med jordmødrene. Lystgassen hjalp meg veldig men fikk epidural også da jeg ikke taklet smertene mer. Jordmødrene var til stede for det meste av tiden, utrolig dyktige syns jeg også. Jeg og sønnen min ble da sendt til barsel/overvåking etter fødselen og de var veldig flinke og jeg fikk god ammehjelp,slitet litt i starten selv med ammingen men de kom hver gang og hjalp meg så han fikk tak på brystet.Jeg håper du får like god opplevelse som jeg fikk på Ahus, jeg hadde virkelig valgt Ahus igjen uten tvil. Mvh Amun

01.11.2014
MammatilIsak
MammatilIsak

Takk skal dere ha for svar. Jeg tror jo at man skal kunne få epidural dersom man ønsker det. Jeg er også førstegangsfødende, og vil ha muligheten åpen for å kunne få epidural. Er nok bare å si ifra om dette når man ankommer avdelingen tenker jeg. ( Jeg har forresten skrevet dette opp i fødselsbrevet som A-hus sendte) Bra at du beskriver god erfaring med A-hus og jordmødrene der. Jeg er så redd for at de kommmer til å gå ut og inn hele tiden, og ikke være der når jeg trenger det. Men er jo lite sannsynlig at det kommer til å skje kanskje. Godt å vite at de har hotell der også, men man kan jo aldri forutse hvordan fødselen vil bli.

Hvordan var oppfølgingen der når det kom til ammehjelp??

29.10.2014
victoriasteins
victoriasteins
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...