glutenfri

hei jeg har en datter 1 år gammel ... hun har mel ,ris ,egg, melk, gresskarkjerne, peanøtter gress,fuktighet osv..... de som er på markede gluten fri produkter innholder melk ,rismel,egg ....hva kan gi henne det går ikke med potet og kylling fisk heletiden ....vil dere hjelpe meg snart som mulig .... hvis hun spiser de tingene med innhold så får hun sår i tunga (åpent sår) tror dere dette går vekk til hun blir eldre ??

22.10.2014
Tralala13
Tralala13

Hei.
Helsekosten har noen gode alternativer til grøt, f.eks hirsegrøt som jeg har brukt en del. For variasjon har jeg også knust glutenfrie knekkebrød i blenderen, så får du "hjemmelaget" grøtpulver. Det finnes en masse allergikokebøker, og hvis du søker på nett vil du finne utrolig mange oppskrifter. Man kan lage grønnsakspureer av f.eks kokt gulrot og litt kokevann, som stavmikses, og så kan man fryse det ned i isterningsposer. Quinoa syns vi er et godt alternativ til ris og pasta.

De aller fleste vil ihvertfall vokse av seg noe av allergien med årene. Det sies ofte at det man reager minst på, er det størst mulighet for å vokse av seg.

22.10.2014
Lykkeliky
Lykkeliky
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...