Baby nr 2

Hei Jeg har en sønn på 4 mnd. Vi ønsker oss to tette barn (kort mellomrom mellom dem) av forskjellige årsaker, en at vi ikke er "unge" lengre  (jeg blir 38 og mannen min 41), men mest av alt for at de skal få et tett søskenforhold. Mitt spørsmål er: hvor lenge bør det gå før man prøver på nr to? Førstemann stresset vi ikke med å få, men jeg tok folat, jeg lurer på når jeg kan ta dette igjen? Kroppen min er tilbake til normalen (mensen kommer) og vi har regelmessig samleie (dog ikke så enkelt med en liten gutt i samme rom ;-) ) Er det noen i samme situasjon her inne?

19.08.2014
albertokorda
albertokorda

VI har prøvd i 3 år på nummer 2 uten hell.... :(

02.02.2015
mimi20
mimi20

Hei! Takk for svar, godt å vite at det er andre som tenker likt som meg. Jeg har hørt mye forskjellig ang. hvor lenge man skal vente med å prøve å få baby nr 2. Men tror det handler om at kroppen er klar, og det er jo veldig individuelt når kroppen er klar. Jeg venter og ser hva som skjer men tar folsyre hver dag, så jeg har vel egentlig begynnt å tenke på nr to allerede...?

25.08.2014
albertokorda
albertokorda

Hei. Ja jeg er i samme situasjon😊 Vi fikk vår første jente i mars og er 37 og 38. Også veldig usikker på dette. Ett vennepar av oss har 15 mnd i mellom og fikk beskjed om at det var egentlig for tidlig for kroppen. Mener å ha lest ett sted at for kroppen er det mest ideelt å bli gravid igjen 18-24mnd etter første, men vet ikke om det stemmer

21.08.2014
Vips769
Vips769
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...