Åpen seng:((( hvordan få 2 åring til å bli i sengen

Hei. Er det noen som har tips om å få min lille prinsesse på 2 år om å bli liggende i sin egen seng som er åpen. Vi går inn og ut av rommet. Følger hun tilbake i sengen over 100 ganger. Sittet ved siden av sengen, og må da sitte der i opptil 1 time før hun sovner. Når jeg sitter der ender det med at hun biter meg og klorer. Hun blir helt rapptuss! Merker tålmodigheten min blir strekt!!! Hjelp!,, hilsen en frustrert mamma

06.08.2014
baby_32
baby_32

Hi, I tell very long stories to my 2yr old girl. Sometimes she fall asleep in the middle, sometimes she wont. i play some soothing lullabies in mobile for her to sleep. if she is not responding for both i make her play for a long time & ask her big any of her toy to bed to make the toy sleep. she sleep with her toy then :) They are growing & we need more patience.

05.02.2015
amudhah
amudhah

Hei, jeg lar mine to barn på 2 og 3 leke på sine rom, og at de legger seg når de er trøtte nok... Minstejenta kan ikke snakke da, og skjønner ikke alt, men den første tiden er det bare å sjekke litt oftere, og se til at hun ikke sovner på gulvet. Pass også på så hyller ol ikke klatres på, hun kan sovne der og falle ned. Hvis din jente snakker og skjønner, kan du bare forklare :)
Jeg er slik at det skal myyye til før jeg går inn når de er lagt, kun ved høye dunk eller skrik/gråt/smerte. Vanlig lek og litt støy gjør ikke noe.

Håper du finner en måte som passer dere, og at mine erfaringer et til litt hjelp :)

09.08.2014
Rosasopp
Rosasopp
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...