Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Klør, hjelp!

Jeg er nå i uke 16, begynte å klø undernføttene og inni håndflatene for cirka en uke siden. Nå klør jeg også på ryggen, øverst på magen, på armene og leggene/lårene. Kløen er ikke konstant hele dagen, bare med gjevne mellomrom og mest på kvelden. Jeg får heller ikke noen form for utslett foreløpig. Er det noen som har noe kjennskap til dette? Har lest mye rart om svangerskapskløe rundt på nettet, men blir ikke noe klokere. Er første gang jeg er gravid så har en tendens til å bekymre meg over en minste ting, hehe. Håper på at noen kan svare :-)

03.08.2014
Sparengen
Sparengen

Tusen takk for svar begge to! :-)
Jeg har vært hos legen nå og tatt blodprøve, har enda ikke hørt noe (har gått nesten 1 uke siden jeg var der) så regner med at alt er OK her og :-) Jeg har også begynt å smøre meg inn med babyolje etter dusj :-) og vasker klær med parfymefri vaskemiddel/skyldemiddel, og dusjer med parfymefri kropssåpe :-) har blitt litt bedre nå, men klør innimellom inni hendene og under føttene.

12.08.2014
Sparengen
Sparengen

Jeg klør overalt. Smører meg inn med baby olje etter dusjen. Og det lindrer masse for meg hvertfall :) veit om andre som også gjør dette:)

07.08.2014
Linda Kristin
Linda Kristin

Det kan være noget med din lever. Gå til lægen og forklar situationen. Jeg var i samme situation da jeg var gravid og fik taget en blodprøve for at se om alt var okay. Det var det heldigvis :)

06.08.2014
MaLiYa1982
MaLiYa1982
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...