Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Termin i november, Bergen.

Hei! Er det noen andre herinne som har termin i november og venter et skorpionbarn? Selv venter jeg min første den 13 november og vet nå at det blir en gutt. 3 Gleder meg! Jeg synes det er vanskelig å finne navn. Har noen navn i tenkeboksen, men det er sannelig ikke lett når man skal ta hensyn til at samboers slekt ikke er norske, men fra USA og attpåtil tospråklige (spansk morsmål). Jentenavnet var allerede klart, i fall det ble en jente, men guttenavn sitter langt inne... Tar gjerne imot forslag! :-D

08.07.2014
Valkyrie
Valkyrie

Mange fine guttenavn ja, men er også mange navn man ikke kan bruke av ulike årsaker :-p vi har to navn på blokken og det er Mathias og Oliver. Jeg liker Mathias best og har hatt lyst på det navnet lenge, men kusinen til bestevenninnen min sin unge heter det fant jeg nettopp ut, har ikke kontakt med hun, bare vet hvem hun er men føler fremdeles det kan virke som "herming" hvis jeg kaller gutten min Mathias. Men har jo hatt lyst på det navnet så lenge så veldig usikker på hva jeg skal bestemme meg for.. Hehe :-)

23.07.2014
Malin1809
Malin1809

Jeg har også termin. 26 november :-) vi venter ei jente. Vi hadde både guttenavn og jente navnet klart. Men guttrnavn er jo så mange fine. Sander, Oliver, William, philip, Marcus , aksel :-)

22.07.2014
Maylinn89
Maylinn89

Heisann.

Jeg har termin 26 november og venter også en liten gutt. Dette er også min første og vet ikke om jeg er mest skremt og bekymret eller om jeg gleder meg mest, mange tanker som flyr gjennom hodet :-)
Nei navn er ikke lett, vi hadde også jentenavn så og si klart men sliter litt mer med guttenavn, og hjelper ikke akkurat når jeg ombestemmer meg annenhver time om hva jeg liker :-P

20.07.2014
Malin1809
Malin1809
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...