Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Sex

Er det noen her inne som ikke har lyst på sex lengre? Jeg har født 2 barn, men når jeg gikk gravid med førstemann så mistet jeg helt lysten. Jeg fikk ikke lengre orgasme og nå får jeg nesten angst når mannen nevner sex. Blir skikkelig dårlig, tror ikke jeg vet om noe mer ekkelt. Han er jo veldig glad i sex så han har sex med meg men jeg bare ligger der å tenker på alt annet og ikke minst er du ferdig snart. Vi har det fint i sammen, men jeg har ikke lyst på sex. Er ikke kåt lengre. Har noen et tips.

25.06.2014
meg91
meg91
Planlegger

Har opplevd det samme, har to barn og ingen lyst i det hele tatt, men vi kjøpte en orgasmekrem på kondomeriet og den funker kjempe bra, så bare masserer han meg nedentil :) Men det er jo noe som heter intimmassasje, det kan hjelpe det også :)

20.08.2014
Annien5
Annien5

Samme her. Har egentlig bare mer behov for å kose og bli holdt rundt. Har mistet de fleste av følelsene der nede og blir ikke tilfredsstilt lenger av sex. Vi har snakket om det og han ble overrasket, men forsto og lovet å bruke mer tid på meg. Er uansett ikke noe digg når man er veldig øm i magen. Kjipt, men håper følelsene kommer tilbake.

16.08.2014
Fullmoon
Fullmoon

snakk med han. det er jo enda verre for de, om vi bare ligger der, så får de en ubevisst følelse av å bruke oss... kommunikasjon ;-)

10.07.2014
Ho3ne
Ho3ne

Synes det er alt for mye fokus på sex i svangerskapet. Slapp av og nyt graviditeten. Sexlysten kommer tilbake. 😊

09.07.2014
tonkva
tonkva

Prøv med duftlys, noe romantisk musikk og kanskje noe godt i glasset? :)

02.07.2014
Sivelin94
Sivelin94
Barn på 3 år og 3 måneder
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...