Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Valg av barnevogn!

Hei! trenger virkelig tips til å velge barnevogn! Er så utrolig mye å velge mellom og så mye å tenke på at man lett kan gå i surr. Har prøvd å trille en 4-hjuls fra Brio som svigersøster har, i begynnelsen tenkte jeg at den er slitsom for man må trykke ned på vognen for å snu, så prøvde jeg en trehjuling fra Tfk, og den kjørte til alle kanter at jeg følte jeg ikke hadde kontroll på den. Så hva er best? Finnes det noen bra firehjuling fra Emmaljunga med svingbare forhjul som samtidig er kraftige og stødige nok i snøen? og ikke minst hvor får jeg best pris? :D

23.06.2014
ihsana
ihsana

Noen som har erfaring med Beemoo vogn?

17.10.2014
Påd3skaldskje
Påd3skaldskje

Vi har emmaljunga edge duo med krom understell og lufthjul. Absolutt til å anbefale,både på grus,mark og ssfalt. Men skal du i terreng blir denne vogna for tung.

15.08.2014
kvepsa
kvepsa

Twinner twist duo tvillingvogn har vi kjøpt oss så håper vi blir fornøyde!

15.08.2014
akberget
akberget

Noen som har erfaring/meninger om Crescent vognene? De selges på babybanden.no

25.07.2014
MarthaGreen
MarthaGreen

Emmaljunga super nitro har fyra hjul där de två fram är svängbara. De är också stora nog att kunna fungera i lätt terräng. Jag har haft vår i två månader så vet inte hur den är på snö etc men den fungerar alldeles utmärkt i stan, butiker och på grusväg. Mitt tips, om du inte vill köpa begagnat, är butiken köp barnvagn (kjopbarnevogn.no). Vi betalade 7000 för vår där (vagn och liggdel för baby och sportdel). Det negativa är att du måste hämta upp vagnen i deras butik i Karlstad, men om du bor på östländet så kan det vara värt det.

23.07.2014
Amalian83
Amalian83

Hei :) Vi har kjøpt oss Simo (duo) og den er jeg kjempe fornøyd med. Den har super god plass i bag så vognposer er absolutt ikke et problem. Jeg har voksi classic og den er ganske svær men den har god plass. Bagen er også laget slik at du kan sette opp ryggstøtte da ungen lærer seg til å sitte, så slipper man å bytte til sportsdelen før det er nødvendig :)

Rett og slett super fornøyd er jeg :D

22.07.2014
anntann
anntann

Hvilken vogn kommer jo ann på hvilket behov du har. Blir det mye tur i skog og mark, langs asfalt? Eller blir det mer småturer i byen og på senter? Hvordan er det med plass i bilen? Skal barnet sove i vogna? Duo eller combi? :p For min del blir det city mini gt som hovedvogn. Dette fordi det er en utrolig lett og smidig 3hjuls vogn, slåes kjempe lett sammen, tar liten plass. Samt har den veldig høy vektgrense. Nå har også leverandøren begynt å produsere en bag til vogna som heter deluxe, den er veldig romslig, i forhold til tidligere bagger. Jeg har også fått tak i en gammel emmaljunga vogn som skal være sovevogn. Dette fordi jeg føler det er tryggere å la barnet ligge i en vogn med 4 faste hjul (de er jo mer stabil enn en med 3) og at jeg av erfaring vet at når barnet begynner i barnehage, er det veldig greit å ha to vogner, så slipper man drasse frem og tilbake med vogna. Det smarteste dere gjør når dere skal finne vogn, er å se hvilket behov dere blir å ha fremover! Og ta en tur innom en utstyrsbutikk, for å få veiledning og informasjon👍

20.07.2014
Cathrine92
Cathrine92

Vi har kjøpt Brio Smile med fire hjul hvor de to forran kan låses eller være svingbare. Fint hvis man både skal gå på grus (da er det praktisk med låste hjul) og på asfalt (deilig at de er svingbare) Lykke til! :-)

10.07.2014
Virus
Virus

Vi har hatt Emmaljunga Duo Edge med sportsunderstell- helt super i snø og slaps, på grus og ulendt vei. Men ikke noe utprega kjøpesentervogn altså...vi bor på landet, så usikker hvor bra den er i asfaltjungelen. Veldig solid og romslig vogn!

09.07.2014
Hannemsorensen
Hannemsorensen

Både Stokke og brio har 4 hjulene med svingbare hjul frame. Har sjølv Stokke, er godt fornøyd med den. Der kan du låse hjulene framme om du ønsker. Har ikkje prøvd den på snø endå si eg har mai barn, så veit ikkje korleis ho vil oppføre seg der då

23.06.2014
Februar72012
Februar72012
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...