Bare lurer...

Hei hei :-) Håper alle her inne har det bra :-) Jeg bare lurer på en ting. Sikkert et dumt spørsmål, men jeg prøver likevel. Jeg mistet barnet/fosteret mitt i uke 13 nå i januar. Hadde vanlig mensperiode i februar, ingenting i mars, en uke med bitte litt etterfulgt av en uke med ganske mye i april, og foreløpig en uke med bitte litt nå i mai (og får se om det blir enda en uke denne gangen også). Betyr dette at jeg kan være gravid igjen, eller at ikke alt er helt greit enda etter aborten?? Tok en graviditetstest i slutten av mars, men den var negativ. Håper noen kan gi meg noe svar :-)

23.05.2014
marirappa
marirappa
Barn på 3 år og 10 måneder

Finnes ikke stressa, og tar det med knusende ro :-) jeg er bare ikke vant til sånne "unormale" perioder, så det kunne jo hende jeg var heldig :-)

Takker for svar og lykkeønskninger :-) blir nok bra til slutt.

27.05.2014
marirappa
marirappa

Hei. .. Det er forskjellig hvor langt tid det tar å bli gravid igjen men oftest så går det fort, ble gravid igjen tre måneder etter min spontanabort . ikke tenk for mye på det , fokuser heller på å ha det bra, stress ødelegger oftest mye, det er når du gir litt slipp på det at kroppen også får det bra. .. Lykke til. ..

26.05.2014
saima86
saima86

hei :-) tror ikke du er gravid igjen så fort. tar nok litt tid etter aborten derfor uregelmessig mens siste tiden. dessverre skjer sånne ting av og til.. lykke til framover :-)

25.05.2014
mamaZita
mamaZita
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...