Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Bleieslutt

Min elste sønn som er 3år og 4mnd nekter å slutte med bleier. Han gjør seg ut flere ganger om dagen, har prøvd å gi belønning når han går på do men dette ser ikke ut til og fungere. Mitt elste barn som er 5 år var sluttet med bleie når hun var 3 år. Noen som har tips og råd til og få han til og slutte og gjøre seg ut i bleien sin?

15.04.2014
Trude Mette
Trude Mette

Jeg har hørt at det kan være smart å droppe bleien, bare ha på truse. Ta gutten med på do/ potte når du ser/føler at det er på tide... Men noen trenger lengre tid enn andre! noen kjenner ikke at de er nødt og noen syns det er ganske avslappende å bli bytta på... Du kan kanskje vente til det blir varmere vær, kanskje det er lettere å slutte da?

02.05.2014
ingridora
ingridora

Veit det finnes bleier som skal føles som vanlige underbukser når dei blir gjort i, kansje det er tingen. Her brukte vi ei helg uten anna på enn sokker og genser, potte lett tilgjengelig alle plasser. Etter å voktet han heile helga og satt han på do/potte ved antydning til at noko skulle sje. Gjekk vi over til vidu bukser. Virka ufattelig godt her. Men eg kan jo vert helig at han var kjempeklar.

16.04.2014
Februar72012
Februar72012
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...