Uvanlige navn med asiatisk vri

Vi skal få en sønn i månedsskiften April/Mai, men sliter med å finne et passende navn, eller navneforslag siden vi ikke vil bestemme oss før etter fødsel likevel. Vi har en datter på 3 år fra før som har fått navnet Miri Li, og ønsker noe like spesielt til vår sønn. Vi er ganske bestemt på at fornavnet skal være Timo, men er usikker på mellomnavn.  Forslag fra vår side er: Timo Jin Timo Joo Hva syns dere om disse navnene? Har dere eventuelt noen forslag til annet mellomnavn?

04.04.2014
Shmaily
Shmaily

Det var veldig fint da. Hehe, kommer til å bli vanskelig å komme på et godt, fine og litt spesielt navn her merker jeg:) Hørtes bra og fint ut det og beholde litt kultur/tradisjon og røtter kan være flott når det kommer til å bli kjent med hvem man er og hvor man kommer fra når barna blir litt eldre:)

08.04.2014
NoName1404
NoName1404

Men for oss så er det på en måte familienavn. Miri Li er oppkalt etter sin tante Tine Li og Lillebror blir da kanskje oppkalt etter sin andre tante Karen Jo. Jeg personlig er veldig fan av å beholde noe av det koreanske i familien, mens de andre ikke har noe stort forhold til navnene sine annet enn at de syns det høres fint ut og det er det navnet de har fått av foreldrene.

05.04.2014
Shmaily
Shmaily

Timo har betydning: Guds ære, Joo betyr ære og Jin betyr juvel.

05.04.2014
Shmaily
Shmaily

Det var veldig fine og spesielle navn forslag:)
Miri Li var også nydelig. Av de to guttenavnene så syntes jeg Timo Joo hadde den fineste klangen og matchet best sammen, men veldig flotte begge to altså;) Betyr disse navnene noe spesielt? :)

05.04.2014
NoName1404
NoName1404
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...