Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Zero2Four Breeze

Hei, vurderer å kjøpe en Zero2Four Breeze trille for å ha med på sommerferie. Noen som har erfaring med denne? :)

31.03.2014
Csorensen
Csorensen
Barn på 3 år og 4 måneder

Ser det er en stund siden du la ut spm, men svarer allikevel. Jeg har denne trilla og er egentlig på utkikk etter en erstatter fordi jeg ikke er så fornøyd. Det kommer litt an på hva man venter av en trille, og hvor mye man er villig til å betale. Her er mine synspunkter:

- litt vanskelig å snu/svinge

- umulig å trille med en hånd (men kan jo kjøpe Dooky Buggy Bar til å feste mellom håndtakene)

- vond å trille på noe annet enn fin asfalt

- føler at den er litt ustødig (tenker på om barnet klatrer inn og ut av vognen)

 

Jeg har derfor sett litt på beemoo easy travel 4. Den ser ganske lik ut som zero2four breeze, men jeg tenker det er positivt at den har 4 hjul (stødigere og lettere å svinge?) og at kalesjen kan forlenges slik at den går helt ned foran barnet.

19.06.2014
Tuvalu1
Tuvalu1

Jeg har denne vognen og er ikke fornøyd. Jeg syns den var for dyr i forhold til kvalitet. Den er vanskelig å trille på annet enn asfalt. Du må bruke begge hender for å trille/styre. Det er vanskelig å komme til "shoppingbagen" når vognen er lagt ned i full liggestilling. Jeg har ikke opplevd å få den med på fly som håndbagasje, som mange sier. Bremsene kan være vanskelig å låse (de spretter bare av..). Platen i ryggen på min vogn har bøyd seg så barnet sitter skjevt.

Ellers er det jo positivt med (så godt som) full liggestilling. Luke i solskjermen så en kan se barnet. Regntrekk og adaptere til barnestol følger med. Den er lett, men også stødig. Har ikke opplevd at den har veltet (kun når jeg har hatt tunge poser på håndtakene og barnet ikke er i vognen, da blir den baktung).

Litt sent, men det var min erfaring :)

12.06.2014
wass
wass

Veldig bra og funksjonell!! Fikk låne en da vi var på ferie da dattern min var 5/6 mnd. Man kan legge ryggen nesten helt ned og kalesjen er ekstra lang(som på boogaboo). Vi skal gå til anskaffelse av en slik selv!:-)

08.04.2014
Idaolving
Idaolving
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...