Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Trenger tips om å få gutten til å sovne:kr

Hei! Har en litt helskjønn gutt på nesten 6måneder.. Siden den dagen vi har kommet hjem fra sykehuse har det vært natt mellom kl 18-19 å stilt å i den beste søvn seinest 19.05 ( vet kjempe heldig😉) men i det siste, har på en måte et luksus problem men, når han ska legge seg, så ligger han å snurrer og snurrer og åler seg rundt alle veier å bare leker å smiler og er verdens skjønneste.. 😊 han er helt herlig der han styrer, men det virker som at i det han treffer sengen så får han en energi på likhet med at han har drukke 10 redbull som gir mega vinger på 5 sekunder. Det spiller ingen rolle hvor trøtt han enn var når han fikk nattdrakten på, eller hvor lite eller mye han har sove på dagen. Kanskje for at ham har fått seg nye supermann nattdraktet!?!?!😋 noen som har ide på hvordan jeg skal få han til å roe seg fortere ned på kvelden når han legger seg i senga? Og ikke være verdens skjønneste tullgutt akkurat da?😊 Han får grøt til kveldsmat en time før han legger seg og ammer han i tillegg. Takk for alle svar😊

11.03.2014
cebogutten
cebogutten

Gråter han om du går ut av rommet? Kan hende han bare trenger å roe seg ned på egenhånd, uten stimuli. Ikke la ham gråte men unngå å gi ham noe aktivisering. :) Flott om han sovner selv, det er det beste og da vil han fortsette med det når han blir større forhåpentligvis!

07.04.2014
CherryLady
CherryLady

Hei, kanskje du kan prøve å gi grøt rett før leggetid med nattdrakt på så ikke grøten får tid til å bli masse energi i den lille kroppen :-)

13.03.2014
karo86
karo86
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...