Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Har du vært redd/er redd for at barnet er alvorlig sykt?

Jeg er gravid i uke 37, gjennom hele svangerskapet har jeg hatt total angst for at barnet i magen skal ha downs, selv om det ikke er noe som tilsier at han skal ha det. Jeg begynner ofte å gråte og blir helt i fra meg. Jeg ønsker så sterkt at barnet skal være friskt. Er det noen flere dær ute, som hadde bekymringer sterkere enn vanlig?

05.03.2014
luring95
luring95

jeg er nå uke 30 + 4, merker jeg er livredd for at han skal bli født syk, var på ul i uke 19, da sa de at han var helt fin og ingenting gale med han. vel uke 19 er nå veldig lenge siden og jeg er livredd for at han skal bli syk på en eller annen måte. merker jeg er blitt veldig deprimert den siste uken, gråter mye på kveld/natt når jeg er alene. er blitt redd for alt mulig. Fødselen skremmer meg ( det å føde barnet ut ) , tanker på at alt ikke er i hus om han kommer før tiden, beskymringer av at jeg står på venteliste på leilighet å det tar tid da jeg har så liten leilighet at det ikke er plass til å ha et barn her jeg bor ( å ikke lagringsplass til å kjøpe inn barneting) , føler meg veldig ensom og trist selvom jeg har min kjære og familie og venner som er her for meg så føler jeg meg så alene. kjenner jeg stresser mye og er ikke komfetabel gravid. har kun hatt masse problemer hele svangerskapet med kvalme siden uke 5, diare i 5 mnd , urolige bein hvor magnesium ikke fungerer så får utrolig lite søvn, den siste uken har jeg fått mine første strekkmerker som gjør meg trist å se, også begynt å få halsbrann, er mye sengeliggende og føler ikke noe glede av å være gravid annet enn den gode følelsen når han sparker og viser kjærligheten sin og vil ha oppmerksomhet. Er førstegangs fødene og håper virkelig ikke jeg er alene om alt dette å at noen kjenner seg igjen. helt forferdelig å føle seg så aleine og beskymret og redd :/

04.10.2014
Snexysexy
Snexysexy

Det samme følte jeg også. Var på 3d ul. Synes babyen så litt rar ut. så var ganske sikker på at baby var syk. Hadde også drømmer om at babyen var syk og hadde downs. Babyen ble var velskapt og helt nydelig!!! ser det ofte på ul hvis noe ikke er som det skal. :)

13.06.2014
Eve87
Eve87
Barn på 2 år og 5 måneder

I'm in week 30 and start to have feeling bad ;(

What are You doing to not feel it burning after all You eat  ?  Sometimes I do not sleep at the night because of that. Do You have any tips ?

13.06.2014
kulka
kulka

jeg er oxo mye engstelig for at det skal verra no galt med den lille i magen. Jeg har forferdelige drommer og jeg griner veldig mye. er mye stressa... Jeg har vert inne og lest og saa mange ting saa kanskje derfor jeg er blitt litt mer beskymra. jeg er i uke 15 na og det at jeg ikke kjenner noe aktivitet skremmer meg skikkelig..... men det er vel helt vanlig for en mamma og verra litt engstelig...

13.06.2014
lund656
lund656

Jeg er også mye engstelig for at det er noe galt med barnet magen, jeg tenker på alt mye sykdommer som et barn kan få. Beskymringene ødelegger søvnen min, våkner ofte om nettene fordi jeg tenker for mye. Er nå i uke 28+5 og vil egentlig bare bli ferdig med svangeskapet. Jeg er lei hormonene som får meg til å føle meg sånn som jeg gjør.

24.03.2014
hPham
hPham
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...