HJEEEEEEEEEELP

Trenger hjelp. Guttungen er våken fra to til åtte ganger om natta, og jeg trenger virkelig tips til å få han til å sove hele natta. Har fast tidspunkt å legge seg på. Pakkes inn i teppe, med dyne over, ogkoseklut og smokk. Har prøvd å eliminere noe av dette, men det har ikke lyktes.. Godt med grøt før leggetid, samt ett bad og ha vært aktiv i lek i flere timer.. Det eneste som Funker når han våkner i løpet av natta er å amme, men det er snart ikke en mulighet... Jeg er sur, gretten, sint og sliten hele dagen som følge av dette, noe som gir følge for resten av familien. Trenger tips... NÅÅÅÅ. er utslitt og orker ikke mer

04.03.2014
bartender1987
bartender1987

Takk denne skal jeg kjøpr😊

29.04.2014
dafinakas
dafinakas

den kan kjøpes f.eks på bokkilden.no. det er en bok som handler om å innføre rutiner på babyens spise/sove/våken-mønster. babyen blir da glad og fornøyd fordi den får det den trenger av søvn og mat, og vil sove gjennom hele natten fra rundt 6 uker. det er ikke alt som står i den boken som jeg er enig med, sånn vil det alltid være med alle bøker, men følger man grunnprinsippene går det fint.

28.04.2014
frubirk
frubirk

Hvor kjøper man babyguiden? Og hva er det?

25.04.2014
dafinakas
dafinakas

Kjøp en bok som heter babyguiden neste gang. vi har brukt den og vår baby sov 6 timer i strekk om natten fra hun var 6 uker, og 12 timer da hun var 5 mnd. Den handler blant annet om å innføre rutiner fra første dag. babyen vår er en solstråle pga dette opplegget. Innfør rutiner; måltid til ca samme tider hver dag, søvn også. ikke amme babyen i søvn, rekkefølgen må være mat, våkentid, og så sovetid. og kanskje babyen sover for lite eller for mye om dagen? for lite søvn gjør at babyen er overtrøtt og sover dårligere, og for mye søvn kan gjøre at den ikke trenger så mye søvn om natten. jeg har ihvertfall veldig troen på dette, og vet at det funker

22.04.2014
frubirk
frubirk

Hei jeg har det samme med min datter på 4 mnd våkner hver eneste halv time på natta. Må alltid ta hun opp fra sin seng så til min og eneste som hjelper er og amme! Så sovner henne så skjer det samme igjen etter en halv time 1time? Hjelp ? Hva kan dette være gun er jo mett og god grøt for hun 1 time før leggning så vann/pluss pupp? Hmm rart? Utviklings periode??

17.04.2014
dafinakas
dafinakas

Føler med deg! Hadde det slik selv til min gutt ble over ett år. Han laget mye lyder i søvne å når han hadde utviklingssprang var det verre for da våknet han helt. 

Vi flyttet ham på eget rom når han var 8 mnd, og det gikk bra en stund men sp var det påan igjen! Da flyttet jeg ham inn til vår seng og da slapp jeg at han ble oppmerksom på at jeg ikke var der i tillegg til at jeg slapp å stå opp av senga 5-10 ggr.

Om han våknet om natta så puttet jeg hånda inn i senga hans, strøk ham på kinnet å gav ham smokken. Etterhvert så gikk det bedre og han flyttet på eget rom igjen når han var 14 mnd. :)

07.04.2014
CherryLady
CherryLady
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...