Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

fødsel i vann, smertestillende osv..

Nå som termin begynner å nærme seg tar jeg meg i å stadig oftere tenke på hvordan jeg vil føde.. Er det noen som har erfaring med fødsel i vann? Kan man få samme tilbud om smertelindring i vann som ved vanlig fødsel i seng? Er det noen kriterier for å evt. føde i vann? Jeg skal føde i Kristiansand.

24.02.2014
Coockiemonster
Coockiemonster

Det ble ikke fødsel i vann.. Fikk rett og slett ikke tid til det :-P Kom inn på sykehuset med 4cm åpning og et par timer senere var jenta ute. Fikk dog heller ikke så mye smertelindring, men det gikk overraskende bra. Prøvde noen trekk med lystgass og fikk noen nåler, men syntes ikke det hadde noen effekt.. Min mann opplevde nok å få et par nesten-brekte fingre, men alt i alt kjenner jeg at jeg er stolt over å ha klart dette og jeg beundrer kvinnekroppen som tåler denne påkjenningen! Og tulla vår er bare helt aldeles perfekt :-D

06.09.2014
Coockiemonster
Coockiemonster

Jeg fødte i vann uten smertelindring, ikke noe lystgass eller noe. Du får ikke epidural om du vil føde i vann. Kriteriene er i hvertfall at fostervannet ikke er bæsjet i, da må du nok føde vanlig. Og hvis baby er stresset så tror heg heller ikke man får føde i vann. Jeg syns det var suverent å føde i vann og er bare glad jeg ikke hadde noe lystgass heller :)

11.07.2014
iseliing
iseliing

hvis de har lystgass kan man jo få det. hvis du skal ha noe annet tror jeg du må ut av vannet. jeg fødte i vann og syns at vannet var smertelindring i seg selv. dette klarer du:-) lykke til.

25.02.2014
hammersiri
hammersiri
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...