Redd for Oldemor og Oldefar

Datteren min på 5 mnd blir kjempe redd å begynner å gråte når oldeforeldrene prøver å holde eller prate med hun. Det er ikke så ofte de ses, men hun er ikke sånn ovenfor mine venninner som også er litte fremmed for hun. Noen som hat opplevd dette med sine barn? Er det fordi det er gamle mennesker?

23.02.2014
Csorensen
Csorensen

Jeg synes det er helt normal. Baby og barn alltid redd fra noen. Det betyr ikke at de folk er slemme. Kanskje vaby og barn ser dem mindre. For eks baby alltid liker at mor skal bære når far kommer bærer så baby gråter. Vi kan ikke knuse hjerte til besteforeldre at å si ja min baby eller min barn ikke glad i dere. Bare det brukes tid. Hvis det er ett barn da besteforeldre må kjøpe en gave som barnebarn liker mest og komme litt mer. Det gjelder også med baby at beste foreldre må komme mer til baby oppvanne. Fordi jeg så mange son situasjon. Etter noen måneder alt var bra. De likte besteforeldre sin.

04.01.2015
Pike45
Pike45

Dattera mi er 2,5 år, alle mann folk med litt dyp stemme og mørke øyne er ofte skumle. Sånn har det vært siden hu var 5-6 mnd gammel. To av fire par oldeforeldre er litt skumle. Men det går seg til etter en stund sammen med dem.

03.01.2015
Londal
Londal

Svarer litt sent, men vi sliter med det. Dattern vår er nå 1 år og redd både besteforeldre og oldeforeldre. Fryktelig slitsomt, men håper at det kommer seg. Besteforeldre går greit etter noen timer, men hun skriker om noen andre enn oss skifter på henne. Noen barn er vel bare mer redd enn andre. Jeg var visst slik selv da jeg var liten.

25.04.2014
Tonii
Tonii

Det kan hende, min sønn reagerte voldsomt på en eldre mann men går helt greit med yngre mennesker.

01.03.2014
Ap0nia
Ap0nia
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...