Matplan for 4 mnd +

Har begynt i det smått med grøt og pureer! Noen av dere som har en god rutine på hva dere gir og når?

03.02.2014
Annesm
Annesm
Barn på 2 år og 4 måneder

Jeg begynte å gi min datter på 4 mnd litt grøt om gangen. Nå elsker hun det og jeg lager hjemmelaget pureer som jeg gir en gang midt på dagen, og grøt til typ lunsj. Da kan hun gå mange timer mett :) så gir jeg mme til kvelds før hun skal i seng.

10.02.2014
Annesm
Annesm
Barn på 2 år og 4 måneder

Gutten min er 4 måneder nå, og prøver selv å få en matrutine. Han får grøt rundt kl 12 og sviskemos noen timer etter (men vet ikke om det er best å gi det før eller etter grøt, siden han har tendens til å bli litt hard i magen). Foreløpig gir vi han frukt-puree rundt da vi spiser middag, og ellers ammer jeg. Han er ikke så glad i grøten ennå, så lurer på hvor lang tid det tok for dere før det var greit å spise grøt. Han er veldig glad i frukt, men det er jo ikke så rart. :)

06.02.2014
EmelyCaroline
EmelyCaroline

har lurt litt på dettr selv... guttrn min er snart 5 mnd. han får mme til hvert måltid. og om morgenen får han sviskemos (sliter litt med magen). og grøt + fruktmos av noe slag om kvelden. men lurer på å gi han noe midsagsmat midt på dagen. gulerotmos etc.... vet ikke hva man pleier men sånn har jeg gjort ihvertfall

04.02.2014
Becca689
Becca689
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...