Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Bytte til sportsdel

Hei. Jeg lurte på om når det er vanlig å bytte til sportsdel. Har Emmaljunga vogn å de er ganske små i baggen, hun er nesten like lang som den nå. Hun er snart 7 mnd, kan jeg bytte til sportsdelen nå eller blir det dumt for ryggen hennes?

03.02.2014
mette933
mette933

Tusen takk for svar ! :) Hun var 68,2 cm når vi var på kontroll sist. Har prøvd sportsdelen før , men hun så så liten ut i den så ble veldig usikker på når man skal bytte.

03.02.2014
mette933
mette933

Gutten vår har klumpfot og må ha på skinner, så vi byttet til sportvogndelen i november, da va han fire mnd. Har ryggen helt ned og det går helt fint. Eneste er at det blir kaldere rundt føttene, så har hatt teppe rundt dem nå når det har vært veldig kaldt.

03.02.2014
KristineAmalie
KristineAmalie

Sønnen min er 5 mnd, straks 70 cm tenker jeg. Og bagen er vel rundt 73 cm om jeg ikke husker feil. Så jeg har byttet. Om hun ikke sitter selv enda, så har du bare ryggen helt ned. Her sover han mye bedre etter at vi byttet :-) Så er nok bare å bytte. Kjenner fler som allerede har byttet i 4 mnd alder. Blir hun for stor, så er det ikke noe å gjøre med ;-)

03.02.2014
Christinadahl
Christinadahl
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...