Kresen baby

Jeg trenger noen mat tips/oppskrifter på mat til en kresen 7mnds baby. Han spiste grøt en stund, men nå sitter han å brekker seg etter noen skjeer og lukker munnen og snur seg når jeg prøver å gi han. Har prøvd litt forskjellig annet, men eneste som går ned er kalkun med potet og så ammer jeg ved siden av. Tips tas imot med takk :-)

21.01.2014
yresnuppa
yresnuppa

Prøv å mos avokado med rifla eple eller pære oppi,da blir den søtere og kjapt en favoritt,vi har også litt havregryn oppi

06.02.2014
kvepsa
kvepsa

Tusen takk for tipsene :D Jeg skal prøve det dere foreslår. Det hadde vært deilig om han likte brødskiver :) Jeg har forsøkt med forskjellige grøter, men blir morsomt å se om han liker avokado og banan eller medistekaker også. Det liker mammaen veldig godt og ;)

25.01.2014
yresnuppa
yresnuppa

sønnen vår var veldig kresen i den perioden også, gikk mye i grøt og brødskiver :) prøv å mos advokado og banan sammen, det falt i smak hos min sønn hvertfall:) nå er han 11 mnd og spiser alt vi spiser, så her hjemme blir alt laget uten tilsatt salt :)

24.01.2014
mammaanette
mammaanette

Har du prøvd å gi brødskive med noe på? Evt byttet grøt? :) her er medisterkaker med hjemmelagd brun saus en stor slager :)

24.01.2014
mina1985
mina1985
Barn på 2 år og 2 måneder
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...