3 mnd baby trykker og trykker uten å få bæsjet

Hei. Jenta mi er tre måneder og en uke gammel og bruker størsteparten av dagen på å trykke og trykke som om hun skal på do. Dette resulterer i mye gråt og at hun nesten ikke sover noe på dagtid, da hun våkner av å måtte trykke. Hun blir da helt overtrøtt til kvelden og hysterisk og vanskelig å få roet og i seng. Hun har avføring ca en gang om dagen men noen ganger går det to dager. Dette startet da hun var tre måneder gammel. Før dette hadde bæsjet hun opptil åtte ganger daglig og selv om det var litt sutring et par min ifm med dette, var hun fornøyd når hun hadde fått det til. Det er hun ikke lenger... hun fortsetter å trykke og trykke og gråte. Heldivis ikke om natta (2330-0830). Jeg full-ammer og det eneste jeg har endret i kostholdet mitt i det siste er at jeg har kuttet ut godis (nytt år- nye muligheter)... pluss at jeg beveger meg mer. Hun var forresten hos Kiropraktor to ganger da hun var 5 uker gammel for kolikk... det hjalp veldig:) og vi har ikke hatt problemer etter dette... før nå da...men det er kanskje noe annet. Er det noen som har noen tips til hva det kan være og evt hva som kan hjelpe? Synes så syndt på henne som bruker mesteparten av dagen på dette. Takk! :)

14.01.2014
dinasaur
dinasaur

Hold henne stabilt i sittende stilling på en potte. Det er fysiologisk riktig for tarmene å sitte (litt foroverlent). Dette har hjulpet mye på min lille datter! Tyngdekraften hjelper magemusklene som ikke enda er så sterke :-)

20.01.2014
marit
marit

Det er ingen fare å ha litt malt i melka! På min første måtte jeg ha malt i melka hvis ike kom det ingen avføring, mens på nr 2 har det kun vært noen få ganger! Var helsesøster og min mor som anbefalte meg det!

19.01.2014
mina1985
mina1985
Barn på 2 år og 5 måneder

Malt har jeg gitt min gutt siden han var bare noen uke. Det hjalp han mye å få bærsje.

17.01.2014
boppinggirl87
boppinggirl87

Heisann.

 

Takk for tilbakemeldinger. Jeg har vært å kjøpt meg ammete også og føler at det hjelper litt alt. Når det kommer til å gi henne malt i melken er jeg litt skeptisk...trodde ikke man kunne gi noe annet enn MM eller MME til så små babyer? Ser på forskjellige forumer at mange gir noen teskjeer ammete til babyen også men det fikk jeg "streng" beskjed om å ikke gjøre på apoteket der jeg kjøpte teen....hm

Jeg kommer iallefall til å prøve de andre forslagene først og deretter se om ammeteen virker eller om det bare er litt tilfeldig at hun har hatt to ganske gode dager nå.

:)

16.01.2014
dinasaur
dinasaur

Skulle stå som sleit, ikke somalier ;-) og selvfølgelig :-) til slutt!

16.01.2014
Linevreim
Linevreim

For oss ble termometermetoden redningen! Q-tips med litt salve rundt endetarmsåpningen satte igang ting. Har ei frøken på 3 mnd somalier med det samme før, men etter litt hjelp går alt på skinner nå :-(

15.01.2014
Linevreim
Linevreim

Jeg ville ha prøvd babymassasje og presset forsiktig beina hennes opp mot magen hennes. Det gjør jeg på mi som er 3 dager enda hun sliter ikke med avføringen. Når jeg gjør det så blir det mange pakker løpet av dagen. Gjorde dette på storesøsteren hennes også da hun slet veldig med magen og det funket. Jeg er selvsagt ingen ekspert men det kan hende det hjelper. Og ja som det ble nevnt maltekstrakt kan kanskje hjelpe om ikke sviskejuice. Lykke til uansett.

15.01.2014
polly1986
polly1986

Har du prøvd og pumpet ut melk og blandet i malt ekstrakt å gi flaske? Har ei jente på 3 mnd å 2 uker som hadde samme problem. Malt fungerte supert på henne. Men ikke gi formye da det kan skape luft og urolig mage.

15.01.2014
0marry0
0marry0
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...