Overreagerer jeg ?

Siden jeg har blitt gravid har jeg gådd ned en del kg, er ikke stor fra før men normal vil jeg si (har kraftig benbyggning). Har tatt av meg ca 2 bukse str siden før graviditeten og bruker sikker s i klær nå (før m/l) er i uke 15 nå. Sliter en del med kvalme så vet det er derfor jeg har gådd ned. Mitt store spm er. Er dette farlig, domt eller negativt med tanke på barnet ? Hjerte mitt synker hver gang jeg ser at vekten enten er lik eller mindre enn sist (veier meg kanskje hver til annen hver uke) og jeg føler at jeg er verdens verste kommende mamma som ikke en gang greier å legge på meg eller holde vekta.

12.01.2014
MammaiJuli13
MammaiJuli13
Baby på 7 måneder

I mitt første svangerskap gikk jeg ned ca 15 kg, fikk beskjed av legen at så lenge jeg klarte å holde på veske gjorde det ingen ting. Var pga kvalme, andre svangerskap var mye bedre, da sto jeg stille helt frem til siste 2 mnd da la jeg på meg 4 kg. Tror det går greit så lenge du ikke føler deg veldig slapp og trøtt pga av det, eller blir undervektig osv.

21.01.2014
Millame
Millame

Jeg har hyperemesis og har vært mye på sykehuset. Jeg har gått ned 8 kilo siden uke 6 (er i uke 20 nå). Barnet tar det den trenger, det går bare ut over deg, men det er viktig å ta blodprøver 1-2 ganger i måneden om du ikke får i deg normalt med væske og mat, i tilfelle blodverdiene går ned;)

15.01.2014
andreaausteen
andreaausteen

Jeg er 14+ uker nå. Jeg ble innlagt på sykehus i rundt uke 8 for jeg gikk bare ned. Jeg lå der i et par uker før de fant ut de måtte legge ned sonde, som jeg fremdeles har. Men hvis du klarer å få i deg noe som helst mat og væske er ingenting bedre :) Hvis du fortsetter å gå ned så ville jeg uansett tatt kontakt med legen.

15.01.2014
lanap
lanap
Gravid i uke 32

Sålenge du får i det næringsrik mat så tar barnet selv til seg det den trenger av næring:-)

12.01.2014
Gudrun88
Gudrun88

det spiller ingen rolle at du går ned i vekt så lenge du spiser normalt, babyen tar det den trenger. men gå til lege om du blir veldig bekymret. er bedre å gå til legen 1000 ganger for mye enn en gang for lite :) jeg gikk ned 3 kg pga kvalme når jeg var gravid

12.01.2014
mette933
mette933
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...