Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Overtid

Er nå på overtid og jeg kan ikke si annet at jeg kjeder vettet av meg og er så trøtt for tiden at tiden går mest i søvn og kontakt med han jeg holder på med for tiden. Bf har tatt kontakt etter fem måneder og prøver å få meg tilbake med å kjøpe eventyr bøker jeg skal lese for barnet, men jeg kan ikke si at det virker som han bf har skjønt at de bøkene vise ikke at han har skjerpet seg med drikkingen eller de andre tingene jeg mener er ikke bra for barnet. Etter samtale med advokaten min ble jeg oppfordret til å bare gi faen for å si det slikt i bf og konsentrere meg om barnet og så han jeg holder på med da han virket som en nok stabil mann som kan ta ansvaret for barnet. Han jeg holder på med har sagt seg villig til å stille opp for barnet om jeg ønsker det og jeg kjenner at det gjør godt at han faktisk velger å bry seg om et barn som ikke er hans og skulle egentlig ikke blitt satt til verden. Jeg har så lyst til å få født nå men også vente til han jeg holder på med kunne evt være med på fødselen. Heldigvis så har jeg min far som kan være med, men det synes sikkert dere virker sært?

10.01.2014
polly1986
polly1986

Det ble at ene tanta mi altså pappa si svigerinne som har nesten vært som en mor for meg da jeg var barn og på pappa samvær. Pappa skulle jo også være med men måte hjem en tur og hente noe men løpet av den timen han var borte hadde jeg gått fra 6 cm åpning og vannet gikk til datteren min har kommet til.

15.01.2014
polly1986
polly1986

Vet om ei som har hatt faren sin med, å min egen pappa var 2 valg om ikke samoer rakk det. Pappaen min har ialefall sett mg i alle slags sårbare situasjoner,veldig greit å ha en du stoler på og er trygg med under fødsel

14.01.2014
kvepsa
kvepsa
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...