Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Følsomt underliv ?

Kanskje litt pinlig og ta opp men gjør det like vell :-) Er det flere innpå her som har opplevd og bli veldig følsom nedentil ? At det gjør vondt å ha sex pga at skjeden er blitt veldig følsom og det følest veldig sårt i såfall etter samleie ?er i uke 32+1. Håper på svar fr noen som kanskje opplever det samme ?

07.12.2013
Lottisis
Lottisis

Jeg slet med det samme, og barnet, morkaken osv presset  også på så sex ble ubehagelig å ha. Var litt følsom også noen måneder etterpå men det er helt fint igjen nå. Bare ta ting rolig, og informer partneren din slik at han er obs på det.

16.12.2013
Ruth 01
Ruth 01

Ahhh... Jeg håper at ting går tilbake som det var etter den lille er født.
Håper virkelig ! :-).

08.12.2013
Lottisis
Lottisis

kan jo være noe der.. legen min syntes det var rart jeg har blitt trangere etter fødsel, det er visst ikke så vanlig. det er kjipt, i og med det gjør vondt under sex :-P det har gått seg litt til, men ikke helt. så bra for deg at du jobber, jeg fødte i august, men ble sykemeldt ved påske pga bekkenløsning. klarte ikke jobbe, så du er heldig :-)

08.12.2013
lotlan
lotlan
Barn på 1 år og 7 måneder

Ååå ?? Ja virker jo på en måte som om at det er blitt trangere siden det er så ømt. Er blitt mindre å mindre sex på meg og typen etterhvert :-/ Men er heldigvis ikke så ALT for lenge igjen så jeg og typen får heller finne andre metoder og hygge oss på :-p :-) Bekkenløsning vet jeg ikke helt om jeg har. Sliter litt med hoften å har vert hos kiropraktor og der sa han at jeg hadde en form for bekkenløsning men den var ikke sånn ekstrem. Er i full jobb om dagene så det plager meg ikke så veldig. Kjenner det kanskje litt på slutten av arbeidsdagen, da jeg kan få litt problemer med å gå.

08.12.2013
Lottisis
Lottisis

jeg ble ikke sår, ble bare trang. vi slet med å ha sex utover i svangerskapet pga dette. sikkert fordi jeg fikk bekkenløsning? ...

07.12.2013
lotlan
lotlan
Barn på 1 år og 7 måneder
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...