Mye spark i ribbebeina???

Hei hei :-) første gangen jeg skriver innpå her men tenkte det kunne vere artigt og høre om det er flere som har det på samme måte :-) Er i uke 32+1 og begynner virkelig og kjenne sparkene til lillegutt. Men så har jeg lest en del om at på denne tid har han kanskje snudd seg med hode ned over. Og lurte da på om det er flere som kjenner spark veldig kraftigt i ribbbeina ?? Som og vet at sin egen baby har snudd seg. Kjenner man sparkene mye kraftigere oppe med ribbebeina da eller ? :-)

07.12.2013
Lottisis
Lottisis

Hei.. Har termin den 26 mars :) Og kjenner rare smerter nedentil i det siste. . Og noe plaget med smerter under brystene med ribbeinene.. Har også ikkje vært så mye liv i magen som det har brukt å vært før. Noen som vet hva dette kan være ?? min mail adresse e jensensilje@yahoo.no

04.01.2014
Senja 84
Senja 84

Ja den lille smerten en får av spark i ribbebeina har ingenting og si. All smerte er verdt det så lenge den lille i magen viser liv i fra seg :-D gleder meg sånn til og treffe han ! Er en heilt rar tanke at jeg skal bli mamma :-D !!

15.12.2013
Lottisis
Lottisis

Lille rampe her har nå ligget med hode ned de siste fire månedene og jeg har da termin den 8/1-14 og har sparket i ribbeinene på ene siden og presset rompa opp mot på den andre siden. Vondt som pokker når de kraftigste sparkene kommer, men vil heller kjenne den smerten enn at det skal være helt stille i magen. Er litt moro å tenke på at nr 1 satt de fem siste månedene føltes som trass i bekkenet og nå har jeg en halv stjernetitter. Kunne ikke vært for uten opplevelsene jeg har hatt igjennom sv.skapene for da jeg ikke har vært gravid så har savnet etter magen osv vært der hele tiden. Ja klart det er plagsomt når det pågår, men føles så godt å være gravid også. Høres kanskje merkelig ut, men hadde ikke det vært for kostnader,ansvaret osv så kunne jeg godt ha gått hele tiden gravid selvom kvalmen og det er et pess.

14.12.2013
polly1986
polly1986

Hehe :-p jeg vet liksom ikke om han har snudd seg. Men skulle nesten trodd det siden sparkene e blitt aå mye mer kraftige oppe med ribbebeina og ikke minst i ribbebeina :-)

08.12.2013
Lottisis
Lottisis

min babytass hadde snudd seg da jeg var i uke 32 også, men jeg ble aldri sparket i ribbeina. gikk egentlig og ventet på det! men jeg ble sparket i blæra istedet.. kjempegøy :-)

07.12.2013
lotlan
lotlan
Barn på 2 år og 3 måneder
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...