Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Super godt tips til gravide som sliter med å finne klær!

Åh! Er i det andre svangerskapet og sleit med å finne klær helt til nå! Sjekk ut happymum.no! Klærne er like fine både før som etter svangerskap :-) jippiiiiii endelig! Gjett hvem som skal finne seg en ny kjooooooooole :-)

07.12.2013
Trollmor1988
Trollmor1988

Synd jeg ikke så den siden før nå.. Hadde vært fint med en jule/nyttårskjole som faktisk passet! Det utvalget de har på H&M er helt søppel, de kjolene som er der nå er jo de samme som de hadde i sommer..

31.12.2013
katrinemh
katrinemh

Endelig en side med fint tøy :) Jeg bor langt fra butikker med godt utvalg av mammatøy så denne siden er topp!

14.12.2013
KarianneF
KarianneF

jeg kjøpte stort sett vanlig tøy men i større størrelser under graviditeten. Nå i fjerde trimester er det deilig å ha det litt romslig rundt magen også. kjøpte 3 gravidebukser med lavt liv på HM og de er gull verdt nå også! funker mye bedre for meg enn de med høyt liv til oppunder puppene ;-) ps! ammetøy: vanlige singleter og bluser/skjorter gjør susen for meg.

08.12.2013
Frøkna
Frøkna

jeg hatet å skulle handle klær mens jeg var gravid. det er helt utrolig dårlig utvalg i butikkene, og jeg hadde oslo/sandvika rett i nærheten. jeg var litt skeptisk til å handle gravidklær på nett, med tanke på størrelse.. utrolig kjipt å bestille noe, også har de brukt andre mål :-\

07.12.2013
lotlan
lotlan
Barn på 1 år og 8 måneder
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...