Hjeeelp???

Hei. Har ammet nå i 7 mnd, i det siste kun på kveld/natt. Men nå de siste dagene har hun vært mer glad i pupp enn fast føde, noe som har ført til en veeeeldig sår brystknopp. Den er rød, hoven og sprukket opp. I tillegg kommer det verk ut (klarer jo ikke gå med BH, så kommer "verkflekker" på tshortene.. Det er også en "hvit" prikk midt i såret.. Det er så vondt at jeg sitter å griner mens jeg ammer. Snuppa tar jo selvsagt ikke flaske heller (HAR PRØVD MYE), så eneste som får henne i ro igjen når hun våkner er puppen.. Og jeg har nesten bare melk på denne puppen :/ Noen som har opplevd lignende? har prøvd Purelan og en annen salve, lufttørke og rensing med saltvann, men det hjelper ikke.. Vurderer å ringe legen i morgen? Har dere noen andre tips som gjør at det ikke gjør såååå vondt???

05.12.2013
jeanettw
jeanettw

Hvis det finnes en ammepoliklinikk på sykehuset du fødte anbefaler jeg deg å ringe de. Jeg har fått masse hjelp fra amme/barselpoli. Fastlegene har ikke alltid så god peil på amming, det er hvert fall min erfaring.

07.01.2014
Line8
Line8

Ja, har prøvd alle mulige ammestillinger- like vondt! Skal prøve det med honningen, takk! Får ringe med legen i morgen tidlig, så jeg får noe før helgen :) Takk for svar!

05.12.2013
jeanettw
jeanettw

Har du prøvd å ligge når du ammer henne? Jeg hadde sår på begge brystene en periode, den ene var det et stort sår på. Jeg fikk brystbetennelse to ganger. Så endte med pencilin kur begge gangene. Jeg kokte gulpeklut å klippet den opp også tok jeg honning på. Honningen er visst antiseptisk. Såret grodde kjempe fort da. Må tørke av før man ammer igjen, siden de små ikke skal ha honning. Men honningen hjalp meg. Men du må nok til legen også. Så du får noe mot det! :)

05.12.2013
mette933
mette933
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...