Leger tar ikke hode pine seriøst

Hei. Har dere blitt avist om å ta mr eller ct  undersøkelse for Hode ? Det som iriterer meg mest er att legen sender meg hjem uten å undersøke etter flere uker eller måneder med hode pine. Det har skjedd flere sitlstander der pasienter har død pågrunn av at de har sent pasientene hjem med sterke hode pine uten å undersøke det. Hva er dere mening om det ?

02.12.2013
Khan5
Khan5

Sliter selv med daglig hodepine. Hadde det på slutten av svangerskapet, (migrenelignende) og etter fødselen fortsatte hodepina... Fikk høre fra helsesøster at det kunne komme av at jeg har problemer med bekken, halebein og rygg. Håper fysioterapi kan hjelpe.

05.01.2014
Sissrosnes
Sissrosnes

Men med meg så kjedde det mange ganger i graviditeten eller ellers at får forferdelig vodt i hode. For min del så kjønner jeg at grunn til det er at når mage system fungerer ikke helt normalt så får man veldig vondt i hode under graviditet og ellers. Man kan behandlet den type vodt med paracet, men kjipt at funker ikker paracet hver gang. For min del så prøver jeg å spise noe  som gjør mage system bedre, og har virket heldigvis.

24.12.2013
tahirashiri
tahirashiri

Heldigvis flere enn meg som har opplevd det skjønner jeg. Jeg endte med å bytte lege etter et halvt år med daglig hodepine, da min daværende lege mente det ikke gikk Ann. Den nye legen henviste meg til mr med en gang. Men visste seg at jeg ikke fikk tatt mr undersøkelsen da det viste seg jeg var gravid. Merkelig nok forsvant hodevondte under svangerskapet og har ikke kommet tilbake. :)

14.12.2013
hfinngjerd
hfinngjerd
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...