Ung?

Jeg får stadig kommentarer og blikk fordi jeg er 17 og gravid, men er jeg for ung? Ifølge alderen er jeg nok det, men ingen vet hvordan jeg er i hodet. Kommende mødre i en ung alder blir vel ganske fort voksen under svangerskapet. Fler som føler det sånn? Fler som får kommentarer på at de er for ung?

25.11.2013
Mammaliin
Mammaliin

synes folk tenker så feil, de sier at man er for ung til å ta vare på et barn og gi det et bra liv.

Dette er jo helt på bærtur, jeg synes du er for ung fordi du selv mister mye tid av ditt eget liv, men gammel nok til å ta vare på et barn ;)

jeg er 23 og venter barn nummer to og synes det er tøft å måtte dra hjem tidlig og si nei til ting venner vil ha med med på, men angrer ikke en dag :) Masse lykke til fremover :) og gled deg

29.04.2014
lilla91
lilla91

Ikke bry deg om hva andre sier. Så lenge du er klar for det selv er det det som betyr noe :-)
Jeg venter mitt første barn rett før jeg fyller 31, og mange vil nok si at jeg er gammel ;-) så det går begge veier. Det er personen som teller, ikke alderen :-)

28.12.2013
marirappa
marirappa

Åja, hadde visst postet her før ;)

28.12.2013
JulianeJorn
JulianeJorn

Jeg er 17 og har en liten på 4mnd. Merket at med en gang han kom ble jeg enda mer voksen. Var voksen i hodet før jeg fikk han, det sa alle mye jeg møtte :) heldigvis merket jeg ikke at folk stirret!

28.12.2013
JulianeJorn
JulianeJorn

Fikk datteren min for ca 2 månder siden som 17 åring. Jeg følte selv at det var alt for tidlig. Å det var derfor jeg hadde et stort ønske om abort, flaks for meg at jeg var 4.5 mnd påvei da jeg fant ut av graviditeten og ikke fikk tatt noe abort! 3 . Men jeg synest det var ganske dumt ettersom at jeg verken har utdanning, jobb, noe eget sted og bo, bil osv! Fikk ikkenoe serlig reaksjoner på at jeg var gravid i den alderen jeg er nå, av andre. Tror det var jeg selv som reagerte mest. Men det å være gravid som 16/17 åring er blitt så normalt den dag i dag :)

13.12.2013
Malenus
Malenus

Heisann :-) jeg ble gravid som 16åring og fikk en sønn som 17 åring. Det er nå 3mnd siden. Du skal vite at du er ikke alene. Alder er bare et tall, den sier ingenting om hvordan su er som person og om du er moden eller ikke :-) stå på videre, du har noe magisk i vente:)

12.12.2013
Marisandnes
Marisandnes

Jeg ble gravid som 16 og fikk en sønn som 17. Han er nå 3mnd :) fikk mange blikk som gravid, men nå som jeg har han her og alt, merker jeg ikke at folk stirrer lengre. Legger mer merke til de som smiler til meg! Får også høre fra mange at de er stolt over meg, at de syntes jeg er både tøff og flink som klarer dette :) er for stolt og lykkelig til å legge merke til idiotene som sender stygge blikk og sier dumme ting !

10.12.2013
JulianeJorn
JulianeJorn

Jeg er 17 jeg også og har ei datter på snart 5 måneder. Mange sier at jeg er ung, men alle sier også at jeg er flink. Du er ikke for ung til å få barn når du er 17, man må bare tenke på hva man går til. Jeg syns selv at jeg er ung, men kunne ikke vært mer lykkelig enn det jeg er nå! :) stå på videre! :)

04.12.2013
Marthe Susann
Marthe Susann

Man kam si at du er ung for alderen kanskje, men om du føler du er voksen i hodet, så føler jeg virkelig ikke det har noe å si! Jeg kan jo ærlig si det at om jeg møter visse jenter som er 16-18 år som har barn, så kan jeg bli litt skeptisk, fordi jeg ser hva slags type folk de er! Men har venninner selv som er like ung som deg og de er kjempe flinke med barnet sitt. Så ikke ta noe dritt fra andre om du mener du selv er en god mor. Hva andre mener har ingen ting å si!!

02.12.2013
Christinadahl
Christinadahl

Syns ikke det er så ungt :) var 17 år selv når jeg gikk gravid, ble akkurat 18 når hun kom :) Og nå er jeg 19 år og venter nr 2 som kommer før jeg fyller 20 :) folk har alltid en mening, men ikke til å bry seg :) klarer det like fint om du er 17 år eller eldre . Stå på :)

30.11.2013
Benedictececili
Benedictececili
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...