Snusing og amming

Hei og hå. Da jeg gikk gravid kuttet jeg ut snusing og røyking helt! Jeg har ikke følt noe røyksug. Men snusen har vert savnet veldig! Jeg kjøpte meg en snusboks i går. Å har kun snust etter amming. (Så barnet får i seg minst mulig nikotin ved neste amming) Det er anbefalt å fortsette å amme selv om man ikke klarer stumpe røyken/snusen. I et forum stod det "Barn av røykende mødre har større sjanse for å få kolikk, astma, lungebetennelse, bronkitt og øreverk. På sikt viser det seg at barn av røykende er mer syke og borte fra skole og barnehage" "Barn av røykende mødre har også større rissiko for å bli rammet av spedbarnsdød" Men jeg finner ingen info når det gjelder kun snus alene. Så jeg lurte på om snusing også forårsaker disse tingene? (Jeg er klar over at dem kan få nikotinforgiftning om man snuser)

19.11.2013
Malenus
Malenus

Okei. Takk :)

27.01.2014
Marte442
Marte442

I Sverige finnes det masse nikotinfri snus. Har selv snuser og gikk over til nikotinfri, men ble så kvalme av de pga lukten. Så det endte opp med at jeg sluttet helt. Finnes også i vanlig butikk, de heter så mye som Onico og kommer i forskjellige smaker 😊

26.01.2014
anhnguyet
anhnguyet

Hvor fikk du tak i nikotin fri snus ?

24.01.2014
Marte442
Marte442

Nikotin-fri snus. :-) brukte det under svangerskapet jeg og bruker det enda,selv om jeg ikke ammer.

22.11.2013
0marry0
0marry0

Ifølge hva jeg har lært så er det nikotinen som gir størst skade. Røyk inneholder selvfølgelig flere giftstoffer, men det er nikotinen som er værst. Det er ikke så enkelt for meg og bare si at du burde slutte. For det er lettere sagt enn gjort. Men du klarte deg uten i svangerskapet. Hvorfor ikke bare fortsette uten?? :-)

20.11.2013
iraqya
iraqya
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...