Psykisk utvikligs hemmet

Jeg er har 4 flotte barn . 3 døtre og for 5 mnd siden fikk vi en sønn . Eldste barnet vårt blir 16.år i Januar 2014. Hun er født med en mild psykisk utvikligs hemming . Hun har også lavt stoffskifte og ADD. Å ha et barn med disse utfordringene krever fryktelig mye . Hun tak mye plass og det blir mye fokus på henne. Er det noen andre her som befinner seg i lignende situasjon her ??

11.11.2013
May Wenche
May Wenche

Hei :-) Hvordan opplever du/dere det offentlige støtteapparatet ? Har dere avlastning ? Gratulerer så mye med ny baby :-) Hvordan går det for dere ? Vår eldste datter syner det er kjempe stas med småsøsken og hun er flink til å hjelpe til når søskenene trenger hjelp e.l . Ønsker deg og din familie en god jul :-)

26.12.2013
May Wenche
May Wenche

Hei:-)

Jeg har en sønn på 6 år med diagnosen psykisk utviklingshemming uten kjent årsak. Han skal utredes videre om noen år og trolig har han en diagnose innenfor autismespekteret.

På grunn av hans problematikk opp gjennom årene har ønske om nytt barn latt seg vente. Men nå har vi fått en lillebror på 2 måneder som er frisk:-)

Jeg valge å stå frem i et intervju om min sønns problematikk.  Det kan leses via denne linken: http://www.mamma.no/mammaliv/livet-med-et-sykt-barn

28.11.2013
hannefabiola85
hannefabiola85
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...