Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Voksipose

Hei! Jeg har ei mor som jeg føler er veldig pessimistisk når det gjelder alt av utstyr til babyen. Denne gangen er den voksipose, og om hvor farlig den kan være. For dere som har eller har brukt voksipose, hva er deres inntrykk av de? Kom gjerne med fordeler og ulemper! På forhånd takk! :)

09.11.2013
Lillefot1993
Lillefot1993

Kan ikke være så mye farligere enn dyne! Posen er ganske åpen oppe og vid. Med mindre babyen glir ned i posen så tenker jeg at det er trygt. Gutten vår ligger ganske trangt i vogna når posen er der, den er tett rundt han, og vogn bagen er jo ikke så lang, så ser ikke helt hvordan han skulle kunne gli ned. Trur det er derfor han liker den så godt også, gir trygghet! Når de blir større og begynner å røre mer på seg er det jo mulig å ta selen gjennom hull i posen sånn at da kan den ikke gli noen vei. Men bestemødre skal jo bekymre seg. Mamma sier at det var skumlere med fødsel når hun skulle bli bestemor enn egen fordi hun ikke har kontroll, så moren din er nok bare bekymret. Skjønner det blir slitsomt for deg. Kanskje du kan snakke med henne om det! Lykke til :-)

16.11.2013
KristineAmalie
KristineAmalie

Tusen takk for svar! Det hjalp mye i alt kaos med alt man må/bør ha og sånn!:) Men har noen av dere hørt om att det er fare for att barnet kan bli kvalt i voksiposen? Moren min kom med det, men jeg hadde aldri hørt om det før.

14.11.2013
Lillefot1993
Lillefot1993

Denne posen har også klart for å lage hull til seler når han blir så stor og en del som kan forlenge posen.

13.11.2013
KristineAmalie
KristineAmalie

Vår gutt elsker posen sin. Det er årets modell med ull i bunnen som ikke blir kald når en ligger på den, og dun i resten. Den skal være mindre brennbar pga ulla. Han liker den godt fordi det blir en kant rundt hodet, noe som gjør han trygg! Så vi bruker den om natta og, bare åpner den å legger dyna oppi. Negativt kan være at den er litt åpen rundt halsen så må bruke jakke når han ligger i den!

13.11.2013
KristineAmalie
KristineAmalie

Jeg er stor fornøyd med den jeg hadde på min eldste (har ikke fått brukt den enda på min yngste). Er ikke hul til seler og den kan være litt tung av vekt. Det er de to tingene jeg kan komme på som er negativt. Det jeg syns er positivt med den er at den er enkel å ha med å gjøre. Den er varm og god på kalde vinterdager. Den er lett å ha me hvis du går til senter eller bitikken med vogna ettersom at du kan åpne den slik at det ikke blir så varmt inne.

13.11.2013
Torunn8320
Torunn8320

Eg har sån gammel voksi pose, den som kan vær bag også, vist du legger inn ryggskinne. Eg er godt fornøyd, du kan pakke heile rundt baby eller bare den eine delen vist det er lit varmere. Min var det ikkje hull til selene, noko eg synest var lit negative når ungen blei så stor at han bare bruker sportsvogn, har ei lita urokråke, så sele var viktig, laga hull sjølv. Ellers er posen varm og go, er jo tykk dyne over det heile.

10.11.2013
Februar72012
Februar72012
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...