Tips for legging!

Hei. Jeg sliter med å få min sønn på snart 8 måneder til å legge seg i senga. Har slitet hele tiden fra han ble født. Prøver å legge han i vugga stående i stua, men da begynner han bare å hylgrine. Samme skjer om vi legger han rett i senga på soverommet.  Eneste som funker er å la han sovne på oss, eller vedsiden av oss i sofaen. Og det er litt dumt :(   Har perioder hvor han sovner på oss, eller ved oss. Og når vi flytter han i vugga/senga, så våkner han og vil ikke sove før han ligger oppå oss igjen. Innemellom om natten, er det eneste som funker hvis han våkner, og legge han i senga våres.   Pliz, er det noen der ute med GODE tips og råd. Vi har prøvd å la han ligge å grine og grine, men det funker ikke. Blir bare værre. Prøvd å lese/synge ved sengekanten også. Da følger han med en liten stund, så begynner griningen.

01.10.2013
miaime
miaime
Barn på 2 år og 11 måneder

Her var vi veldig imot skrikekur,gutten vår samsov med oss til han var året. Vi har hele tiden hatt sove musikk til han,så når han ble flyttet over,så skrudde vi den på(skilpadde fra fisherprice ) det går seg til av seg selv:) men en kos,musikk og en billig lys skilbadde fra ebay,gjorde susen hjemme hos oss:) lykke til:)

08.09.2014
kvepsa
kvepsa

min datter på 1 år var også sånn som ikke ville sove i sin egen seng. til slutt tenkte jeg: nei,dette går ikke lenger. så jeg satt meg oppi sprinkelsengen hennes hver kveld i 1 uke for å vise at senga ikke var farlig. og sang for henne til hun sovnet i mine armer. la hun fra meg og snek meg så ut av sengen . etter 1 uke var hun trygg, hun var 8 mnd. nå sover hun på eget rom, så her har det gått fremover. vi liker ikke skrikekur så dette funket bedre for oss :)

21.08.2014
jubekka
jubekka
Baby på 9 måneder

Det som funket for oss var å vise jenta vår at sengen ikke er et farlig sted å være. Hun samsov med oss til hun var 6 mnd (litt mot vår vilje), men først da jeg lot henne leke litt i sengen om dagen, uten å tvinge henne til å sovne, ble hun tryggere og etterhvert gikk det greit med leggingen.

13.12.2013
AnitaJoanna
AnitaJoanna

Beklager at jeg ikke har vært inne å sett før nå. Skjer noe hver dag  :P 
Men tusen takk Linntess og boppinggirl87 for metoder som jeg kan prøve :)
Også fått et par fra helsesøster nå. Ferbers metoden og sitte ved sengen :)
Så nå skal vi prøve litt av hvert, og egentlig håpe at det meste funker fremover :D

05.11.2013
miaime
miaime
Barn på 2 år og 11 måneder

Jeg har merka at gutten min er veldig beroende av varme så jeg har tatt en sånn varme flaske å legger den i senga med dyna over så fjerner jeg flaska når det er leggetid å da er det varmt og godt :)

04.10.2013
boppinggirl87
boppinggirl87

Jeg har også en sånn liten kar, også på 8 mnd :) Det som funker iblant (ikke alltid) er å legge han på siden i senga med dyna godt pakka rundt han og vugge han med en hånd. F.eks holde hånden på rumpa eller skulderen og bare vugge han, hurtig men forsiktig.

03.10.2013
Linntess
Linntess
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...