uke 31+4

Hei jeg har 2 måneder igjen til vår lille prins skal komme. Men synest å kjenne ut som han begynner å gjøre seg klar.:-S jeg synes jo dette er litt for tidlig får han å komme, men har begynt å miste deler av slimproppen, ekstra mye kynner litt nedpress , rar følelse i underlivet å løs mage har også en del indre uro som jeg ikke får bort.. Er dette normalt i denne perioden eller børr jeg være litt oppmerksom nå? Noen med erfaring:-D

26.09.2013
memo
memo

takk for svaret.. jeg var en tur på sykehuset nå pga jeg ikke kjente liv men han har det kjempe fint inni der eneste jeg fikk beskjed om var å komme tilbake vist kynnene ble mer intens får det kunne være et tegn på fortidlig fødsel.. men jeg har det mye bedre nå er fortsatt en del kynner å alt det men har senket skuldrene en del.. er min 2dette eneste er at den 1graviditeten Min kan ikke sammenlignes med denne:-) å jeg tok keisersnitt med nr 1..

28.09.2013
memo
memo

Vår lille gutt er 18 dager i dag, og han kom til verden i uke 41+3 :-) (førstegangsfødende) Men jeg trodde lenge at han skulle komme i god tid før termin, nettopp fordi jeg veldig tidlig kjente nedpress og mye kynnere... syns å huske at det var så tidlig som fra uke 20+ (jordmor har ihvertfall kommentert dette på svangerskapspapirene). Jeg hadde også bekkensmerter noe som kan villrede i forhold til ubehag og smerter i underlivet.  Å være urolig i magen trenger heller ikke å noe å gjøre med kommende fødsel, kanskje er du stresset, bekymret eller har spist noe som gir urolig mage? Det er jo også ekstremt mye hormonkluss under et svangerskap, det påvirker nok også fordøyelsessystemet. Tror du fint kan slappe av! :-) Men vær obs på blødninger, rier og vannavgang.

27.09.2013
kiibraz
kiibraz
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...