Strekkmerker :/

Hei jeg er bare 17 uker på vei og har ALLEREDE fått tre Strekkmerker på hver side av magen!!! :( Er det noen som har noen tips for å forebygge flere og vil disse gå vekk igjen senere??? Er det normalt å få strekkmerker så tidlig? :( Blei kjempe lei meg når jeg så det :'/ Alle tips tas imot med stor takk!

23.09.2013
Camilla_91
Camilla_91

Har ikke fått ett eneste trekkmerke enda. Er i uke 32. Kan vere de kommer om ikke så lenge. Men om jeg får har jeg innstilt meg på og bære dem med stolthet med tanke på hva som er årsaken til de :-)

07.12.2013
Lottisis
Lottisis

strekkmerker er vel ikke noe man kan jobbe for å unngå, enten kommer de eller så kommer de ikke. jeg smurte mage, rumpe, lår og bryst, men jeg fikk vite at det er ingenting som forebygger dem. jeg var heldig og fikk ikke et eneste et, men veldig myk kropp under graviditeten :-) ikke stress med det, strekkmerker er uansett ikke verdens undergang, heller et tegn på at du har fått barn. og det er vel verdt å ha litt merker på kroppen etter det? :-)

09.10.2013
lotlan
lotlan
Barn på 2 år og 3 måneder

Hei, jeg oppdaget at hele magen var dekka av strekkmerker når jeg var gravid,men pluttselug forsvant di bare. Jeg ble gaaanske så diiiger etterhvert men ser ikke ut som om jeg har fått noen varige strekkmerker iallefall. Jeg smørte babyolje på hver dag når jeg dysja og locobase repair maserte jeg inn hver kveld. Om det hadde noe virkning aner jeg ikje, men huden var ialefall god og myk;)

08.10.2013
kvepsa
kvepsa

Tusen takk for mange svar, dette skal prøves! :) Et par dager etter at jeg spurte om dette forsvant strekkmerkene på sidene. Noen som vet hva dette kommer av??

07.10.2013
Camilla_91
Camilla_91

Jeg kjøpte en olje fra Weleda i dag som jeg har blitt anbefalt av flere venninner. Ingen av dem fikk strekkmerker når de brukte den i hvert fall! Så jeg håper på det beste. Weleda Stretch Mark Massage Oil, koster ca 260 kroner og skal masseres inn på mage, rumpe, lår og brystene fra begynnelsen av svangerskapet 2-3 ganger om dagen helt til tre måneder etter fødsel. Så er den 100% naturlig! :)

05.10.2013
andreaausteen
andreaausteen

Det som hjelper mest er mandel olje for den inneholder vit E som forebygger strekkmerker. Ikke noe grunn til å kjøpe de dyre olje og kremer. Forskning viser at mandel olje er best og jeg har erfaring selv. Brukte den under hele graviditeten og fikk ikke noe strekkemerker. Men genene dine spiller stor rolle her. Har mammaen din fått, er det stor sannsynlighet at du kommer til å få!!!

30.09.2013
12beat
12beat

Da jeg var gravid brukte jeg Weleda Stretch Mark Massage Oil. Det er forebygge strekmerker. Du kan kjøpe hos Life. Og Bio Oil kan hjelpe med spesial hudpleie for arr, strekmerker, ujevn hudfarge, aldrende hud og dehydrert hud. Kan kjøpes hos vita. Det fungere med meg:)

30.09.2013
Dia2013
Dia2013

De vil ikke gå vekk, men de kan bli mindre synlige etterhvert :)

28.09.2013
Junispire13
Junispire13

Drikk masse vann, unngå å legge på deg mer enn nødvendig i svangerskapet... Huden må få smøring innenfra derfor vann:-) men det skader jo ikke å peele og snøre seg inn i deilig kremer:-)

24.09.2013
Dina Emily
Dina Emily
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...