Tanker

Er jeg alene med å gå hele dagen og natten med et tankekjør vedr. hvordan ting blir da man er ikke sammen lengre med bf? Jeg har på en måte funnet en ny en, men det er kun vennskap pr dags dato i mellom oss og jeg vet at bf misliker han jeg har falt for veldig mye da han uttrykte seg veldig sterkt før jeg ble gravid osv om at han ønsket ikke st jeg skulle bli venn med han nye. Jeg sliter mye med at bf drikker osv så derfor gikk jeg i fra han da jeg ville barnets beste, men føler dagene er tunge da jeg er alene om hele ansvaret. Har også tanker på om å føde i en annen by enn jeg bor i, altså i byen der han nye bor da han ville stille opp på fødselen om jeg ønsket det. Føler meg heldig og uheldig mest nå om dagen.

20.09.2013
polly1986
polly1986

Ja det skal nok mer enn bare sæd til for man kan si at man er far av stolthet. En ting å være biologisk far, men å stille opp som far og se barnets behov og beste er noe helt annet. Nå gleder jeg meg bare til å reise på besøk til min nye venn og bort fra alt hjemme og bare føle meg trygg og verdsatt

21.09.2013
polly1986
polly1986

Høres ut som du har deg bedre med han nye, så gå for han.. For å si det sånn, den biologiske faren min var også slik mot mamma. Hun fant en annen når jeg var bare noen uker gammel. Der er han som er faren min, han har vært der hele tiden. Det skal mer enn bare sæd til for å være en pappa ;)

21.09.2013
jeanettw
jeanettw

Bf og jeg omgåes ikke lengre og han anmeldt av både meg og min nye venn. Min nye venn liker selvsagt ikke helt at jeg venter barn med en som er så umoden osv men han støtter meg uansett så jeg føler meg litt tryggere selvom avstanden er stor så bare at man vet at det finnes de som sitter og er bekymret for meg og lille .

21.09.2013
polly1986
polly1986

Hvis han truer deg, er det jo bare å komme seg bort fra han. Sånt har ikke noe i nærheten med barn å gjøre..

21.09.2013
jeanettw
jeanettw

Han nye har nesten vært med på alt av kontroller osv. Ringer meg hver dag og opptil flere ganger for dagen bare for å høre om hvordan ting går med meg og barnet da han vet jeg mottar trusler fra bf. Skulle gjerne ha hatt han med men føler meg null trygg med han i nærheten. Føler litt dårlig samvittighet for at jeg dumpet bf når jeg ble gravid. :@

21.09.2013
polly1986
polly1986

Du har jo gjort alt riktig, ved å tenke på barnets beste. Men jeg ville nå latt barnefar være med på fødselen om han vil det, og dere er venner? Men hvis du ikke føler deg trygg på han, så er det en annen sak. En fødsel er det godt å ha noen du stoler på å som kan støtte deg hele veien. Hvis han nye har mer med svangerskapet å gjøre (blir med på undersøkelser osv) og du vil ha han der, syntes jeg du skal gå for det :) lykke til!

20.09.2013
jeanettw
jeanettw
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...