sliter litt?

jeg er nybakt mor (baby er 6 uker) . startet ammingen med å ha utrolig såre knopper, jeg trodde ikke jeg skulle klare å amme gutten min. men vi kom oss gjennom det. jeg kjøpte pumpe etterhvert så far kunne hjelpe med matingen. nå pumper jeg hvert måltid, og får omtrent 120 ml, dette er nok for baby. men når jeg prøver å amme iblant virker det som han ikke får i seg nok, og han gråter og er ikke fornøyd. så har jeg gitt tidligere pumpet melk eller erstatning istedet. har jeg "ødelagt" noe ved å pumpe så mye? det er koselig å amme, og nå er jeg ikke så øm og vil gjerne ha den kosen, men jeg blir frustrert og redd for at han sulter :-\

19.09.2013
lotlan
lotlan
Barn på 2 år og 2 måneder

Tusen takk for svar :)

03.10.2013
Dia2013
Dia2013

til dia: jeg tror at økt etterspørsel øker mengden, men jeg merker selv nå, selvom jeg har pumpet like mye som babyen spiser, at min mengde har blitt redusert også. synes dette er kjempetrist og håper det kommer noen gode tips!

01.10.2013
lotlan
lotlan
Barn på 2 år og 2 måneder

Hei! Har dere råd til meg ang. mat eller drikke som kan hjelpe meg å øke melk? Jeg har ikke så mye melk til dattera mi :( Hjelp meg!

01.10.2013
Dia2013
Dia2013

takk for svar, jenter! jeg har brukt flasker fra avent, og jeg skjønner at det er mye mindre jobb for oss begge å bruke disse. men nå har vi ammet litt, og lillegutt sovner gjerne mens vi holder på. det tar litt lenger tid, og krever mer jobb, men det er jo så mye finere :-)

25.09.2013
lotlan
lotlan
Barn på 2 år og 2 måneder

Jeg måtte pumpe de første ukene siden babyen hadde dårlig sugeteknikk. Hun pleide å spise ca. 60 ml da. Etterhvert begynte hun å få til ammingen og jeg både ammet og pumpet. Det er lettere for babyene å ta flaske (vi hadde fra avent) enn suge på brystet. Jeg bare bestemte meg for å fullamme så fort hun ble litt mer interessert i puppen. Man blir jo helt gal av å pumpe om natta! Håper babyen din viser litt mer interesse og orker å suge fra brystet. Det sparer deg for mye tid og slit. Lykke til! :-)

21.09.2013
Synnebj
Synnebj

Hei. Det kan være at den lille blir utålmodig når du prøver å amme igjen nu. D du kan gjøre er å gi litt flaske til å begynne med for så å gå over til å amme etterpå. Hjelp til med å masere brystet.

21.09.2013
Torunn8320
Torunn8320

Kommer Ann på flasketutten du bruker. De med smokk utseende reduserer mye riktig sugerevne. Det samme med smokker. Bruker du flasken fra medela med lang tutt hjelper det. Den er laget for mødre som vil tilbake tilbake til amming og barnet suger med samme metode som om det skal die fra pupp. Barnet kan syns det er litt vanskelig med pupp med denne flasken også, men bruker du brystskjold de første minuttene dier hun rett fra brystet når fu tar bort skjoldet !! :)

21.09.2013
Lihaval
Lihaval

.

21.09.2013
Lihaval
Lihaval
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...