Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Du kan lese mer om det her. 

 

Mann jobber veldig mye

Hei,sliter litt med at mannen min jobber veldig mye. Han har eget firma,så jeg ser han kanskje to timer til dagen. I helgene jobber han også og har veldig liten tid til å hjelpe til med ungen vår og husarbeid. Dette har ført til at jeg er veldig sliten,trøtt å lei. Jeg nyter rollen som mamma,men å ha aleneansvaret med en som kommer hjem å bare for å rote,spise og sove blir for mye. Noen som har råd hva jeg kan gjøre for å få mannen min til å forstå at familien også er viktig??

19.09.2013
kvepsa
kvepsa

(null)

18.11.2013
kvepsa
kvepsa

At de jobber er jo bra? Det må de jo, men de burde jo ønske å være hjemme så ofte når de kan!
Om de mener at mødre i permisjon skal holde huset rent og middagen klar fordi de har "fri" et år er provoserende! Å være hjemme med liten baby er jobb 24/7.. Søvn er dessverre mangelvare første året for de fleste mødre, og når babyen sover da må jo alt det andre av klesvask og husarbeid fremdeles gjøres.

Virker som om mennene deres er egoistiske og aner ikke hva de er en stor del av?!

Min mann jobber borte to uker i strekk og er hjemme fire. Sønnen vår er nå to år og det har aldri vært noe spørsmål om min samboer skulle ta del i husarbeid og byssing...når han følte seg trygg nok på egenhånd stod han opp kl 6-7 om morgenen med sønnen vår fra han var 1-2 mnd og gjør det ennå flere ganger i uka så jeg får sove til kl 9 evt lenger:)

Men når det er sagt, jeg krever det ikke men det er en selvfølge at det skal være slik!♥

12.11.2013
CherryLady
CherryLady

Jeg konfronterte mannen min om det for litt siden, om at jeg følte meg som en alenemor, men da ble skylden ført over på meg, og at jeg aldri gjør noe og bare sitter å ræva og sover hele dagen...

12.11.2013
Christinadahl
Christinadahl

Mannen min jobber også mye. Han er litt lei seg over det da. For han ønsker veldig å være med sønnen vår, men føler alikevel at han nesten aldri er her. Han jobber som bilselger, og har nylig begynt med det. Alle sier at det er sånt jeg må regne med når jeg er sammen med en bilselger, men problemet er jo at jeg ikke blei sammen med en bilselger, han begynte med det lenge etter vi blei sammen. Han drar tidlig om morran, kommer hjem etter lillegutt har lagt seg, og da setter han seg gjerne på pcen. Om lillegutt våkner, hilser han litt, men gir han rett til meg når han trenger å mates og skiftes på... Men dessverre så er dette normalt. Mannfolk er sånn!

12.11.2013
Christinadahl
Christinadahl

Jeg er mor til 4 barn og har også en mann som sjeldent er hjemme. Så jeg skjønner godt at man kan bli ensom og litt småfrustrert av å føle seg som en aleneforelder. Men .... Selv er jeg veldig opptatt av at mannen min skal få lov til å leve ut drømmene sine selv om han har familie. Det er viktig for hele familien det . Mannen min får masse ros fordi han snakker mye med oss på telefon eller gjennom Internett . Nå vet ikke jeg om mannen din er flink til å ringe deg når han ikke er hjemme , men kontakt pr telefon hjelper endel . Og når det gjelder husarbeid så er det vel ikke så mye som trengs å gjøres av to . Leste heller ikke noe om hvor gammelt barnet deres er , men familie og gode venner kan sikkert hjelpe deg dersom det blir mye tungt arbeid på deg . Kommunikasjon mellom mannen din og deg er også utrolig viktig når han er så mye borte . Kanskje litt lurt å finne en måte dere kan få ting til på en bedre måte . Er firmaet hans nyoppstartet så vet jeg at slikt rar tid før ting kommer litt mer på plass og i orden der . Det er kanskje en mulighet at dette bare er for en periode .... Eller ???

11.11.2013
May Wenche
May Wenche

Lillesynn89 det er sånn her også, håper det ordner seg for osd begge,da å være alenemor ikke er lett det hell

11.11.2013
kvepsa
kvepsa

Joda jeg visste han jobba en del før vi bestemte oss for å bli gravide. Da jobba jeg mye også,da jeg ikke har en vanligt 8-16 jobb. Men vi snakket selvfølgelig om hvordan vi skulle delegere oppgavene,hva som var mest rettferdigt,hva som forventes av meg siden jeg har permisjon,og hva som ble forventa av han. Han jobber da ikke for familien? Vi har ikke bedre råd enn andre,og om så hadde vært at han tjente 1 million i året på å jobbe så mye,hadde det ikkje vært verdt det..

11.11.2013
kvepsa
kvepsa

jeg har det samme problemet, men han er ikke vekke for å jobbe. han er ute for å være med vennene sine, eneste han gjør er å sitte på rompen sin å spille eller så er han ute med venner. han bytter ikke på datteren vår, han leker ikke med henne. blir litt sint på han til tider

27.10.2013
mette933
mette933

Min mann jobber og nesten hele tiden og jeg er alene med 4 mnder gammel baby gutt! Står med husarbeid og alt alene jeg og. Fryktelig slitsomt! Skjønner veldig godt åssen du har og føler det! Jeg har setti meg ned å snakka med han! De fleste fedre som jeg vet om og spesielt min mann sier at han kommer til å ta mer i barnets liv når han blir litt større og kan krabbe. Da barnet også kan leke litt. Jeg syns det er galt for barnet savner pappen sin og vil jo bli kjent med han akuratt som sin mor. Det å være alene med et barn og gjøre alt annet er ikke bare bare. Mannen min har en sønn fra før på 2 år og når vi har han så glemmer han meg og babyen vår. Det er heller ikke lett å takle :-/

27.10.2013
Lillsynn89
Lillsynn89

hadde hvert fornøyd vist min mann jobbet så mye for familien sin ;)

21.09.2013
baby0613
baby0613

Håper ikke jeg ikke virker krass nå, men du visste vel at han jobbet mye før du ble gravid også? Han vet nok at familien er viktigst.

20.09.2013
tonjis
tonjis

Jeg ville satt meg ned etter ungen hadde lagt seg og forklart akkurat det du føler. Evt forlang at han tar en dag fri, og etterlat både ungen og husarbeid til han. Da får han se hvor mye det krever! Er jo synd for ungen sin del også, at h*n nesten ikke ser pappa.. Masse lykke til :)

19.09.2013
jeanettw
jeanettw
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...