Bleiefri...eller?

Vi har 2 barn og min eldste sønn på 3 år og 3 mnd. har vært bleie fri siden mai. Det har vært noen ulykker spesielt når han leker og glemmer seg. Bare med urin. I det siste siden lille søster kom i juli, har det hendt at han har tisset på seg, men har ikke inntrykk at det har vært uhell. Det er nesten som om han gjør det med vilje. Noen ganger han har tisset på seg rett ved siden av doen, fordi han ble snakket til, og var for opptatt med å være trassig. Når sånnt skjer prøver jeg å ikke gjøre en stor sak av det, og sier at han må tisse på do eller si i fra. Som oftest går det veldig bra, han har vært nesten tørr helt siden mai. Har tisset noen ganger i senga på natta, men han sier ifra eller så går han på do selv. Hva skal jeg gjøre når han gjør sånn med vilje? Er det noen som har noen råd?  

19.09.2013
Gabs
Gabs

Helt normal oppførsel når det kommer småsøsken, blir litt sjalusi, og eldste vil gjerne bli baby igjen for å få mer oppmerksomhet. Riktig å gi lite respons på uhellene, også kan du gi masse oppmerksomhet og ros når han går på do :)

17.11.2013
Siljemarie93
Siljemarie93

Hei,barn gjør som oftest det for å få oppmerksomhet,det et alltid vanskelig å dele mamma md andre for de små.. prøv å gi ham litt ekstra oppmerksomhet når mini sover..

15.11.2013
Faji
Faji
Baby på 3 måneder
Det har oppstått en feil, prøv på nytt senere.
Laster inn ...